Стопка свіжоприготованих млинців – це чудове частування для вихідного дня. Їх можна їсти з різними соусами та фруктами.
BBC Good Food поділився “безпомилковим” рецептом, за яким виходить 12 порцій і гарантовано будуть “ідеальні млинці щоразу”.
У великій мисці змішайте борошно, яйця, молоко, олію та дрібку солі. Збийте разом, поки суміш не стане однорідною та схожою на сметану. За можливості залиште тісто на 30 хвилин або можете одразу готувати.
Злегка змастіть сковороду олією. Коли вона нагріється, готуйте млинці.
Подавайте їх, притрусивши цукровою пудрою. За бажанням млинці можна загорнути у харчову плівку та тримати у морозилці до двох місяців.
Це вже не наукова фантастика, а реальність, підтверджена дослідженнями: Африка розколюється, і в місці розлому…
У Верховній Раді знову «гаряче» — готують правки до антикорупційного закону, які можуть вдарити не…
Не найкраща новина для водіїв. Верховна Рада ухвалила закон, який дає «зелене світло» конфіскації авто…
У соцмережах дедалі частіше з'являються скарги від клієнтів «ПриватБанку»: мовляв, користування карткою припинили, гроші не…
В Україні готуються до чергового підвищення тарифів на електроенергію. Про це вже відкрито говорять у…
В Україні стрімко зросли штрафи за несплату податку на нерухомість. Люди навіть не підозрюють, що…