Стопка свіжоприготованих млинців – це чудове частування для вихідного дня. Їх можна їсти з різними соусами та фруктами.
BBC Good Food поділився “безпомилковим” рецептом, за яким виходить 12 порцій і гарантовано будуть “ідеальні млинці щоразу”.
У великій мисці змішайте борошно, яйця, молоко, олію та дрібку солі. Збийте разом, поки суміш не стане однорідною та схожою на сметану. За можливості залиште тісто на 30 хвилин або можете одразу готувати.
Злегка змастіть сковороду олією. Коли вона нагріється, готуйте млинці.
Подавайте їх, притрусивши цукровою пудрою. За бажанням млинці можна загорнути у харчову плівку та тримати у морозилці до двох місяців.
Українська державна поштова компанія "Укрпошта" опинилася в центрі скандалу через запровадження обов'язкового "благодійного" внеску, що…
В Україні з 1 січня 2025-го регламентовано новий спосіб накладення штрафів на 425 грн за відсутність поліса…
В останній день 2024 року Кабінет міністрів України врегулював питання закриття ФОП. Він діятиме в…
Стабільний і повноцінний відпочинок — це один з основних чинників ефективності дітей в школі. Скільки…
Очікується, що ціни на часник в Україні залишаться високими через суттєвий дефіцит. Тим часом у…
У Придністров’ї через відсутність газу мешканців закликають обігріватися дровами. Влада регіону заявила, що ситуація не…