Тушкована капуста – дуже проста страва, яка елементарно готується і при цьому може бути відмінним доповненням до каш, пюре. Її можна як смажити на сковороді, так і тушкувати в каструлі та духовці з овочами та м’ясом.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної тушкованої капусти з м’ясом та томатним соусом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М’ясо обсмажте 2-3 хвилини на сильному вогні.
2. Після цього додайте нарізану цибулю, моркву та нарізану капусту. Перемішайте, додайте спеції та томатну пасту.
3. Готуйте декілька хвилин, після чого влийте воду. Вода має наполовину покривати капусту.
4. Тушкуйте 30 хвилин до готовності.
У Малі знову розгромили колону ПВК "Вагнера". Бойовики "Аль-Каїди" захопили частину ворожої зброї й ліквідували…
Під час воєнного стану та у мирний час правила військового обліку залишаються обов’язковими для дотримання.…
У Нью-Йорку з початку наступного року запровадять плату за в’їзд на авто в центральну частину…
Печінка — наш вбудований "очищувач", який тихо виконує колосальний обсяг роботи: детоксикує організм, синтезує білки,…
Замість звичних штрафів за порушення правил дорожнього руху Верховна Рада вирішила підняти ставки. Новий законопроєкт…
Чергова поява Володимира Путіна на публіці, яка мала б підкреслити його тверду позицію, натомість породила…