Тушкована капуста – дуже проста страва, яка елементарно готується і при цьому може бути відмінним доповненням до каш, пюре. Її можна як смажити на сковороді, так і тушкувати в каструлі та духовці з овочами та м’ясом.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної тушкованої капусти з м’ясом та томатним соусом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М’ясо обсмажте 2-3 хвилини на сильному вогні.
2. Після цього додайте нарізану цибулю, моркву та нарізану капусту. Перемішайте, додайте спеції та томатну пасту.
3. Готуйте декілька хвилин, після чого влийте воду. Вода має наполовину покривати капусту.
4. Тушкуйте 30 хвилин до готовності.
Європейські союзники США намагаються переконати президента США Дональда Трампа в перевагах спільного підходу до завершення війни в…
Експрем'єр-міністр Польщі Лешек Міллер порадив Україні віддати Крим Росії, якщо це зможе створити навіть "крихкий…
Матеріали Крижопільського районного суду Вінницької області демонструють, що дружина експрезидента України Петра Порошенка Марина подала на нього…
Смерть у літаку - надзвичайно рідкісне явище, але авіакомпанії мають чіткий алгоритм дій у таких…
Питання територіальних поступок для завершення війни дуже чутливе для українського суспільства. Днями президент України Володимир…
Самовільне залишення частини - СЗЧ - у воєнний час тягне за собою кримінальну відповідальність. Однак…