Тушкована капуста – дуже проста страва, яка елементарно готується і при цьому може бути відмінним доповненням до каш, пюре. Її можна як смажити на сковороді, так і тушкувати в каструлі та духовці з овочами та м’ясом.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної тушкованої капусти з м’ясом та томатним соусом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М’ясо обсмажте 2-3 хвилини на сильному вогні.
2. Після цього додайте нарізану цибулю, моркву та нарізану капусту. Перемішайте, додайте спеції та томатну пасту.
3. Готуйте декілька хвилин, після чого влийте воду. Вода має наполовину покривати капусту.
4. Тушкуйте 30 хвилин до готовності.
У 117 бригаді після скандалу та публічних скарг бійців зняли керівництво 155 батальйону. З квітня…
Колишній міністр економіки України, президент Київської школи економіки (КШЕ) Тимофій Милованов заявив, що журналістка Яніна Соколова нібито…
Відновлення ваги після дієти або програми схуднення є дуже поширеним явищем. Згідно з новими дослідженнями, "пам’ять" жирових клітин…
Чимало українців, можливо, не знають, що спадкове майно оподатковується. Хоча спеціального збору за спадок немає,…
Росія поставила Північній Кореї понад мільйон барелів нафти за зброю і солдатів. Про це повідомляє…
Волейболісти "Решетилівки" Андрій Оробко та Дмитро Шаврак розповіли, чому втекли з України. Гравці не повернулися до країни після волейбольного матчу Кубка…