Кускус – це смачна пшенична крупа, дуже популярна в країнах Північної Африки. Насправді кускус – це не щось екзотичне, це звичайна манна крупа, яка за формою нагадує великий рис.
Приготувати смачну кашу можна за п’ять хвилин. Це дуже виручає, особливо, коли потрібно швидко поставити на стіл смачний і корисний гарнір до м’яса або риби.
Як правильно готувати кускус і кілька смачних рецептів цієї пшеничної крупи, читайте в матеріалі fakty.com.ua.
Приготувати кускус можна двома способами – зварити або запарити окропом.
Якщо ви обрали другий варіант:
До речі, запарювати кускус можна не тільки окропом, а й молоком, овочевим або м’ясним бульйоном.
Щоб зварити кускус, вам знадобиться:
Приготування:
Готово! Смачний гарнір до м’яса або риби на вашому столі!
Інгредієнти:
Приготування:
Що знадобиться?
Як готувати?
У Швейцарії церква задля експерименту замінила у сповідальні священника на цифровий аватар Ісуса. Завдяки штучному інтелекту він…
Як стало відомо, що в Україні пенсіонери можуть користуватися пільгами на сплату земельного податку, але вони не поширюються на…
Продукти першої необхідності помітно подорожчали під тиском інфляції та інших факторів, а деякі торгові точки…
Згідно з недавнім аналізом Financial Times, мобілізаційний резерв України становить близько 3,7 млн чоловіків віком від 25…
В Україні почастішали випадки штрафування водіїв вживаних автомобілів, привезених зі США. Причина криється в технічних…
Останніми днями схоже, що у Москві з'явилася ще одна божевільна звичка. Після вечірніх лякалок Путіна,…