Кускус – це смачна пшенична крупа, дуже популярна в країнах Північної Африки. Насправді кускус – це не щось екзотичне, це звичайна манна крупа, яка за формою нагадує великий рис.
Приготувати смачну кашу можна за п’ять хвилин. Це дуже виручає, особливо, коли потрібно швидко поставити на стіл смачний і корисний гарнір до м’яса або риби.
Як правильно готувати кускус і кілька смачних рецептів цієї пшеничної крупи, читайте в матеріалі fakty.com.ua.
Приготувати кускус можна двома способами – зварити або запарити окропом.
Якщо ви обрали другий варіант:
До речі, запарювати кускус можна не тільки окропом, а й молоком, овочевим або м’ясним бульйоном.
Щоб зварити кускус, вам знадобиться:
Приготування:
Готово! Смачний гарнір до м’яса або риби на вашому столі!
Інгредієнти:
Приготування:
Що знадобиться?
Як готувати?
Завдяки співпраці з РФ Північна Корея стрімко модернізує свою армію, яка останні 30 років лише поступово деградувала.…
Багато українських біженців з початком повномасштабного вторгнення виїхали з України, і Польща стала другою за…
"Парі Сен-Жермен" – переможець Ліги чемпіонів. С другої спроби команда здобула найпрестижніший трофей європейського клубного…
Кожен п'ятий підліток вживає електронні сигарети, а загальна поширеність куріння катастрофічно зросла з 14,9% у…
Деякі авто коштують дорожче, але дозволяють економити на ремонті. Замість дешевих моделей із постійними поломками…
Тіньовий сектор української економіки становить від 800 до 900 млрд грн на рік. Про це повідомляє Forbes…