Кускус – це смачна пшенична крупа, дуже популярна в країнах Північної Африки. Насправді кускус – це не щось екзотичне, це звичайна манна крупа, яка за формою нагадує великий рис.
Приготувати смачну кашу можна за п’ять хвилин. Це дуже виручає, особливо, коли потрібно швидко поставити на стіл смачний і корисний гарнір до м’яса або риби.
Як правильно готувати кускус і кілька смачних рецептів цієї пшеничної крупи, читайте в матеріалі fakty.com.ua.
Приготувати кускус можна двома способами – зварити або запарити окропом.
Якщо ви обрали другий варіант:
До речі, запарювати кускус можна не тільки окропом, а й молоком, овочевим або м’ясним бульйоном.
Щоб зварити кускус, вам знадобиться:
Приготування:
Готово! Смачний гарнір до м’яса або риби на вашому столі!
Інгредієнти:
Приготування:
Що знадобиться?
Як готувати?
З початку 2025 року вартість оренди житла в Україні продовжує зростати, хоча темпи зростання залишаються…
Генеральний штаб ЗСУ відповідає за формування мобілізаційних планів, орієнтуючись на потреби конкретних військових частин. Про…
Українські дачники масово переходять на нову систему догляду за грядками, яка вже отримала назву «город…
В 2025 році Україна відчуває на собі наслідки кліматичних змін: скорочується зима, зростає кількість спекотних…
Військові, які стали на захист країни, мають право на певні пільги від держави. Для того, щоб…
За підсумками саміту, що розпочинається в Канаді, лідери держав Групи семи підтвердять рішучу підтримку України.…