Кускус – це смачна пшенична крупа, дуже популярна в країнах Північної Африки. Насправді кускус – це не щось екзотичне, це звичайна манна крупа, яка за формою нагадує великий рис.
Приготувати смачну кашу можна за п’ять хвилин. Це дуже виручає, особливо, коли потрібно швидко поставити на стіл смачний і корисний гарнір до м’яса або риби.
Як правильно готувати кускус і кілька смачних рецептів цієї пшеничної крупи, читайте в матеріалі fakty.com.ua.
Приготувати кускус можна двома способами – зварити або запарити окропом.
Якщо ви обрали другий варіант:
До речі, запарювати кускус можна не тільки окропом, а й молоком, овочевим або м’ясним бульйоном.
Щоб зварити кускус, вам знадобиться:
Приготування:
Готово! Смачний гарнір до м’яса або риби на вашому столі!
Інгредієнти:
Приготування:
Що знадобиться?
Як готувати?
У самому серці арктичної тундри, на острові Шпіцберген, розташоване Всесвітнє насіннєсховище, яке часто називають "бункером…
Літо 2025 року може розпочатися раніше, ніж за календарем, а погода буде контрастною – із…
Сумки, флешки, вологі серветки, іграшки, самокат, засоби гігієни, ганчір'я знаходять комунальники у каналізаційних трубах Кропивницького. Інколи,…
Міністерство оборони України запускає нову послугу для військовозобов'язаних громадян – можливість сплачувати штрафи від ТЦК…
Залишки коштів на рахунках російського казначейства швидко скорочуються вже кілька місяців. При цьому подібна картина…
Народна депутатка Мар'яна Безугла розкритикувала рішення президента Вололдимира Зеленського щодо призначення Андрія Гнатова начальником Генерального штабу Збройних…