Кускус – це смачна пшенична крупа, дуже популярна в країнах Північної Африки. Насправді кускус – це не щось екзотичне, це звичайна манна крупа, яка за формою нагадує великий рис.
Приготувати смачну кашу можна за п’ять хвилин. Це дуже виручає, особливо, коли потрібно швидко поставити на стіл смачний і корисний гарнір до м’яса або риби.
Як правильно готувати кускус і кілька смачних рецептів цієї пшеничної крупи, читайте в матеріалі fakty.com.ua.
Приготувати кускус можна двома способами – зварити або запарити окропом.
Якщо ви обрали другий варіант:
До речі, запарювати кускус можна не тільки окропом, а й молоком, овочевим або м’ясним бульйоном.
Щоб зварити кускус, вам знадобиться:
Приготування:
Готово! Смачний гарнір до м’яса або риби на вашому столі!
Інгредієнти:
Приготування:
Що знадобиться?
Як готувати?
Україна здійснила перший міжнародний автоматичний обмін інформацією за стандартом Common Reporting Standard (CRS). Державна податкова…
На популярному телевізійному шоу Antiques Roadshow, яке спеціалізується на оцінці вартості антикварних речей, сталася надзвичайно зворушлива…
Бургери - улюблена для багатьох їжа, однак не завжди нам вдається їсти їх так, щоб не…
Кожен має свої власні фітнес-цілі. Хтось прагне схуднути, інші бажають покращити фізичну форму. Але чимало…
Питання про вартість електроенергії в Україні залишається одним з найбільш актуальних на тлі енергетичної кризи, що триває.…
У Львівській області оголосили план "Перехоплення" через жорстоке вбивство подружжя у власному будинку у Шептицькому…