Шеф-кухар із зіркою Мішлен Пол Фостер показав, як приготувати яйце-пашот вдома без використання оцту, пише express.co.uk.
“Я покажу вам, як приготувати найідеальніше яйце-пашот. Я знаю, що для багатьох людей це “ворог”, – зазначив він. – Не додавайте оцет у воду, він вам не потрібен”.
За словами кухаря, яйце має бути максимально “свіжим” і кімнатної температури. Його спосіб приготування наступний:
“Вам не потрібно збивати його і створювати воронку. Перемішування (перед додаванням яйця у воду) допомагає йому рухатися, тому воно не прилипає до дна каструлі”, – зазначив кухар.
За його словами, дуже важливо, щоб вода не кипіла під час варіння яйця: одна з речей, яку ви не повинні робити, – це піддаватися спокусі збільшити вогонь.
Також Фостер порадив ніколи не класти яйце-пашот просто на тост. Просто приправте його морською сіллю, меленим чорним перцем: “І це все, що вам потрібно”.
Президент США Дональд Трамп домігся ухвалення масштабного законопроєкту, який подовжує податкові пільги, збільшує витрати на…
У першому півріччі 2025 року в Україні зареєстрували понад 161 тисячу нових бізнесів — на…
У Збройних силах України попереджають про можливе зростання кількості ударних безпілотників, які використовує Росія. Прогнозується,…
Служба безпеки України ліквідувала схему, за якою військовослужбовцям продавали переведення на «небойові» посади або оформляли…
Всесвітня організація охорони здоров’я розпочала нову глобальну кампанію. Ініціатива передбачає суттєве підвищення цін на шкідливі…
Невідомі безпілотники атакували хімічне підприємство у місті Шебекіно Бєлгородської області. Після вибуху на заводі спалахнула…