Categories: Рецепти

Коронна страва Ірини Білик: рибний рулет та мушлі з начинкою

Для зіркового рецепта знадобляться біла і червона риба, креветки, цукіні і броколі – такого ви ще не їли, це точно.

Рецепти рибного рулету та макаронів з начинкою сподобаються усім, хто любить готувати і не менше – куштувати. Готується все дуже просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор розповість вам кулінарні секрети!

6 квітня народилась співачка, яку називають “примадонною української естради”, Ірина Білик. Тож, приготуємо страви за її зірковими рецептами. 

Вам знадобиться:

  • Броколі – 500 г.
  • Макарони-мушлі – 15 штук.
  • Філе білої риби – 1 штука.
  • Філе форелі – 150 г.
  • Креветки – 100 г.
  • Олія – 5 столових ложок.
  • Часник – 2-3 зубчики.
  • Цибуля-порей – пучок.
  • Цукіні – 1 штука.
  • Прянощі тандурі масала – 1 чайна ложка.
  • Лимон – половинка.
  • Помідори чері – гілочка.
  • Петрушка – для подачі.

Для білого соусу:

  • Борошно – склянка.
  • Вершкове масло – 55 г.
  • Вершки – 100 г.

Як готувати:

Проваріть броколі протягом 3-5 хвилин. Висипте макарони-мушлі в кип’ячену воду, трохи підсоливши її. Мушлі відварюйте на 2 хвилини менше, ніж зазначено на упаковці. Варену броколі остудіть, подрібніть та викладіть начинкою в макарони. 

Приготуйте вершковий соус.Розтопіть вершкове масло та поступово додавайте до нього борошно і вершки, розмішуючи. Готовий соус викладайте на макарони з начинкою. Затріть страву пармезаном. Поставте в духовку на 5 хвилин, аби отримати сирний кляр. 

Приготуйте рибні рулетики. Наріжте на невеликі кубики філе форелі, подрібніть часник і цибулю-порей. Додайте рослинну олію, перемішайте. Наріжте кубиками цукіні, подрібніть креветки.

Відбийте філе білої риби та спинками викладіть на харчову плівку. Викладіть на філе риби суміш з цукіні, форелі, креветок, часнику та цибулі-порею, все можна змастити вустерським соусом. Згорніть рулетики та відправте в духовку при 180 С на 15 хвилин. 

Змішайте прянощі тандурі масала з олією та лимонним соком та цією сумішшю змастіть запечений рулет з риби з начинкою. Поставте його в духовку ще на 15 хвилин. Подавайте рулет з помідорами чері та зеленню, смачного!

Ольга Степанова

Recent Posts

Тепер Анджеліна Джолі запідозрила своїх дітей: Шайло надзвичайно скритна

Голлівудська зірка виховує шістьох дітей – 23-річного Меддокса, 20-річного Пакса, 19-річну Захару, 18-річну Шайло і 16-річних…

3 хв. ago

Це абсолютно нова ракета: Путін розповів більше про свій “Орєшнік”

Ракета "Орєшнік", якою Росія вдарила по Дніпру 21 листопада, є абсолютно новою розробкою, а не…

11 хв. ago

ТЦК чатують на кордоні: чи можуть вручити повістки при перетині

Під час воєнного стану в Україні багато військовозобов’язаних стикаються з питанням, чи можуть їм виписати…

18 хв. ago

В Одесі поліцейський вистрілив у голову колеги після застілля з нагоди підвищення на посаді

У Київському районному відділі поліції Одеси після корпоративного застілля поліцейський-розвідник вистрілив у колегу. Про це…

27 хв. ago

Як Верховна Рада витрачатиме мільярди у 2025 році: відрядження та оренда житла для депутатів у пріоритеті

Верховна Рада вже планує, скільки грошей їй потрібно на 2025 рік. Комітет схвалив проект бюджету,…

36 хв. ago

Бригади стануть корпусами: Генштаб готує нову структуру для ЗСУ

Українська армія готується до серйозних змін. Генеральний штаб ЗСУ працює над реформою, яка pvsybnm традиційну…

44 хв. ago