Categories: Рецепти

Коронна страва Ірини Білик: рибний рулет та мушлі з начинкою

Для зіркового рецепта знадобляться біла і червона риба, креветки, цукіні і броколі – такого ви ще не їли, це точно.

Рецепти рибного рулету та макаронів з начинкою сподобаються усім, хто любить готувати і не менше – куштувати. Готується все дуже просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор розповість вам кулінарні секрети!

6 квітня народилась співачка, яку називають “примадонною української естради”, Ірина Білик. Тож, приготуємо страви за її зірковими рецептами. 

Вам знадобиться:

  • Броколі – 500 г.
  • Макарони-мушлі – 15 штук.
  • Філе білої риби – 1 штука.
  • Філе форелі – 150 г.
  • Креветки – 100 г.
  • Олія – 5 столових ложок.
  • Часник – 2-3 зубчики.
  • Цибуля-порей – пучок.
  • Цукіні – 1 штука.
  • Прянощі тандурі масала – 1 чайна ложка.
  • Лимон – половинка.
  • Помідори чері – гілочка.
  • Петрушка – для подачі.

Для білого соусу:

  • Борошно – склянка.
  • Вершкове масло – 55 г.
  • Вершки – 100 г.

Як готувати:

Проваріть броколі протягом 3-5 хвилин. Висипте макарони-мушлі в кип’ячену воду, трохи підсоливши її. Мушлі відварюйте на 2 хвилини менше, ніж зазначено на упаковці. Варену броколі остудіть, подрібніть та викладіть начинкою в макарони. 

Приготуйте вершковий соус.Розтопіть вершкове масло та поступово додавайте до нього борошно і вершки, розмішуючи. Готовий соус викладайте на макарони з начинкою. Затріть страву пармезаном. Поставте в духовку на 5 хвилин, аби отримати сирний кляр. 

Приготуйте рибні рулетики. Наріжте на невеликі кубики філе форелі, подрібніть часник і цибулю-порей. Додайте рослинну олію, перемішайте. Наріжте кубиками цукіні, подрібніть креветки.

Відбийте філе білої риби та спинками викладіть на харчову плівку. Викладіть на філе риби суміш з цукіні, форелі, креветок, часнику та цибулі-порею, все можна змастити вустерським соусом. Згорніть рулетики та відправте в духовку при 180 С на 15 хвилин. 

Змішайте прянощі тандурі масала з олією та лимонним соком та цією сумішшю змастіть запечений рулет з риби з начинкою. Поставте його в духовку ще на 15 хвилин. Подавайте рулет з помідорами чері та зеленню, смачного!

Ольга Степанова

Recent Posts

“Любов переможе”: депутатка Марія Мезенцева вийшла заміж

34-річна українська депутатка від "Слуги народу" Марія Мезенцева вийшла заміж та показала весільні кадри. Фото…

3 хв. ago

Хотів на фронт: працівника ТЦК засудили за втечу зі служби

Військового територіального центру комплектування засудили на три роки ув'язнення за те, що впродовж двох тижнів…

12 хв. ago

“Закохалася в обох”: Анджеліна Джолі зустрічалася з кількома чоловіками

Акторка після розлучення з Бредом Піттом присвятила себе роботі та дітям. Втім, інсайдери розповіли, ким…

23 хв. ago

В Україну повертаються масові відключення світла: з якої години вони почнуться

У понеділок, 20 травня, по всій Україні знову діятимуть графіки відключень світла. Втім, обмежувати електропостачання будуть…

31 хв. ago

Президент Ірану загинув: ЗМІ з’ясували подробиці авіакатастрофи

Президент Іранської Республіки Ібрахім Раїсі загинув внаслідок авіакатастрофи. Про це повідомляє видання N12, посилаючись на свої обізнані джерела. За…

42 хв. ago

Безугла розкритикувала Сирського та назвала злочинцем командувача Обʼєднаних сил ЗСУ

Нардепка Мар'яна Безугла побувала на фронті з відрядженням. Повернулася депутатка, як вона сама каже, з поганими…

50 хв. ago