Categories: Рецепти

Коронна страва Ірини Білик: рибний рулет та мушлі з начинкою

Для зіркового рецепта знадобляться біла і червона риба, креветки, цукіні і броколі – такого ви ще не їли, це точно.

Рецепти рибного рулету та макаронів з начинкою сподобаються усім, хто любить готувати і не менше – куштувати. Готується все дуже просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор розповість вам кулінарні секрети!

6 квітня народилась співачка, яку називають “примадонною української естради”, Ірина Білик. Тож, приготуємо страви за її зірковими рецептами. 

Вам знадобиться:

  • Броколі – 500 г.
  • Макарони-мушлі – 15 штук.
  • Філе білої риби – 1 штука.
  • Філе форелі – 150 г.
  • Креветки – 100 г.
  • Олія – 5 столових ложок.
  • Часник – 2-3 зубчики.
  • Цибуля-порей – пучок.
  • Цукіні – 1 штука.
  • Прянощі тандурі масала – 1 чайна ложка.
  • Лимон – половинка.
  • Помідори чері – гілочка.
  • Петрушка – для подачі.

Для білого соусу:

  • Борошно – склянка.
  • Вершкове масло – 55 г.
  • Вершки – 100 г.

Як готувати:

Проваріть броколі протягом 3-5 хвилин. Висипте макарони-мушлі в кип’ячену воду, трохи підсоливши її. Мушлі відварюйте на 2 хвилини менше, ніж зазначено на упаковці. Варену броколі остудіть, подрібніть та викладіть начинкою в макарони. 

Приготуйте вершковий соус.Розтопіть вершкове масло та поступово додавайте до нього борошно і вершки, розмішуючи. Готовий соус викладайте на макарони з начинкою. Затріть страву пармезаном. Поставте в духовку на 5 хвилин, аби отримати сирний кляр. 

Приготуйте рибні рулетики. Наріжте на невеликі кубики філе форелі, подрібніть часник і цибулю-порей. Додайте рослинну олію, перемішайте. Наріжте кубиками цукіні, подрібніть креветки.

Відбийте філе білої риби та спинками викладіть на харчову плівку. Викладіть на філе риби суміш з цукіні, форелі, креветок, часнику та цибулі-порею, все можна змастити вустерським соусом. Згорніть рулетики та відправте в духовку при 180 С на 15 хвилин. 

Змішайте прянощі тандурі масала з олією та лимонним соком та цією сумішшю змастіть запечений рулет з риби з начинкою. Поставте його в духовку ще на 15 хвилин. Подавайте рулет з помідорами чері та зеленню, смачного!

Ольга Степанова

Recent Posts

США вперше за 17 років розмістили ядерну зброю у Великій Британії

Сполучені Штати Америки вперше з 2008 року розмістили тактичну ядерну зброю на території Великої Британії.…

8 години ago

Мобілізація після 60: як тепер можуть служити літні чоловіки

В Україні чоловіки, які досягли 60 років, більше не підлягають мобілізації. Водночас вони можуть самостійно…

9 години ago

Пенсія в Україні не покриває базові потреби: скільки насправді потрібно літнім людям

Попри підвищення виплат, більшість пенсіонерів в Україні змушені виживати, а не жити. Середня пенсія в…

9 години ago

В Україні назвали найпопулярніші нові авто 2025 року

На ринку нових легковиків в Україні зростає попит. Найчастіше українці обирають кросовери. За даними "Укравтопрому",…

9 години ago

Росія поширила фейк про мародерство після обстрілу Києва

Після ракетної атаки на Київ російські канали запустили дезінформацію про нібито пограбування магазинів. Українська влада…

9 години ago

Росія відкрила новий напрямок наступу на Харківщині

Російські війська активізувалися ще в одному районі Харківщини. Метою цих дій є спроба змусити українське…

9 години ago