Квашені помідори більшість господинь заготовляють саме у відрі, бо ласувати такою закускою можна вже за кілька днів. УНІАН пропонує перевірений “бабусин” рецепт пікантної томатної закуски.
Інгредієнти:
Запам’ятовуйте, як робити квашені помідори в пластиковому відрі.
Вибрати щільні неушкоджені помідори, вимити під проточною водою. У воді кімнатної температури розчинити сіль і цукор, остудити маринад у холодильнику. На дно відра викласти фруктове та ягідне листя, часник і хрін. Розмітити 50% від кількості томатів, зверху додати часник і зелень. Викласти помідори, що залишилися, знову накрити їх листям смородини, вишні та хрону, посипати гірчицею. Залити розсолом, прикрити кришкою, але в жодному разі не закривати. Якщо хочете, щоб помідори були готові через 4 дні, залиште відро за кімнатної температури. Якщо ви приберете ємність у прохолодне місце, то квашені помідори можна буде куштувати через місяць.
Опублікований документ містить перелік політичних убивств, скоєних російськими спецслужбами від початку 2000 року, коли до…
У Кремлі зростає напруга: Володимир Путін може стати мішенню для замаху. Причина – його небезпечні…
Джордж Уельський, спадкоємець британського престолу, має вишукані кулінарні вподобання, які відрізняють його від більшості дітей.…
Голлівуд знову дивує — тепер його заможна еліта не лише насолоджується розкішшю, а й інвестує…
На відомого американського репера P. Diddy, він же Шон Комбс, якого звинувачують у сексуальному насиллі, подали черговий…
Міжконтинентальна балістична ракета РФ, яка вдарила по Дніпру, не спричинила вибухів і руйнувань на землі. Про…