Квашені помідори більшість господинь заготовляють саме у відрі, бо ласувати такою закускою можна вже за кілька днів. УНІАН пропонує перевірений “бабусин” рецепт пікантної томатної закуски.
Інгредієнти:
Запам’ятовуйте, як робити квашені помідори в пластиковому відрі.
Вибрати щільні неушкоджені помідори, вимити під проточною водою. У воді кімнатної температури розчинити сіль і цукор, остудити маринад у холодильнику. На дно відра викласти фруктове та ягідне листя, часник і хрін. Розмітити 50% від кількості томатів, зверху додати часник і зелень. Викласти помідори, що залишилися, знову накрити їх листям смородини, вишні та хрону, посипати гірчицею. Залити розсолом, прикрити кришкою, але в жодному разі не закривати. Якщо хочете, щоб помідори були готові через 4 дні, залиште відро за кімнатної температури. Якщо ви приберете ємність у прохолодне місце, то квашені помідори можна буде куштувати через місяць.
Станом на кінець третього кварталу 2024 року Чехія відзначає позитивні тенденції у соціально-економічній інтеграції українських…
Сухопутна частина російського угруповання, що бере участь у бойових діях проти України, становить майже 580…
Кілька західних чиновників обговорюють повернення ядерної зброї в Україну як частину обговорень щодо гарантій безпеки для країни. Це…
Зміни у правилах бронювання з 1 грудня значно зміняться, тому отримати броню буде не так все й…
Удар міжконтинентальною ракетою по Дніпру був спробою Росії послати Україні та Заходу максимально потужний сигнал. Однак…
В Києві масштабують проєкт підготовки до зими в умовах нестачі електроенергії — встановлюють сонячні панелі…