Квашені помідори більшість господинь заготовляють саме у відрі, бо ласувати такою закускою можна вже за кілька днів. УНІАН пропонує перевірений “бабусин” рецепт пікантної томатної закуски.
Інгредієнти:
Запам’ятовуйте, як робити квашені помідори в пластиковому відрі.
Вибрати щільні неушкоджені помідори, вимити під проточною водою. У воді кімнатної температури розчинити сіль і цукор, остудити маринад у холодильнику. На дно відра викласти фруктове та ягідне листя, часник і хрін. Розмітити 50% від кількості томатів, зверху додати часник і зелень. Викласти помідори, що залишилися, знову накрити їх листям смородини, вишні та хрону, посипати гірчицею. Залити розсолом, прикрити кришкою, але в жодному разі не закривати. Якщо хочете, щоб помідори були готові через 4 дні, залиште відро за кімнатної температури. Якщо ви приберете ємність у прохолодне місце, то квашені помідори можна буде куштувати через місяць.
В Україні низка пенсіонерів незабаром можуть позбутися надбавок до пенсії за віком. Доплати за віком…
Секретний російський супутник "Космос-2553", який, на думку американських офіційних осіб, пов'язаний із програмою створення ядерної протисупутникової зброї,…
26 квітня в порту Бендер-Аббас, розташованому на півдні Ірану, пролунав потужний вибух, який спричинив масштабну…
Аеропорти, як відомо, дорогі, але цей, напевно, найдорожчий у світі, оскільки пиво тут продають по…
ТЦК подають військовозобов'язаних у розшук у разі порушення ними правил військового обліку та мобілізаційного законодавства.…
Українцям відповіли, чи можна оплатити розподіл газу після 20 числа. Про це повідомив Сумський філіал "Газмережі" у Facebook.…