Червень — пора дозрівання і заготівлі на зиму огірків. Мариновані, консервовані, квашені вони використовуються як головна закуска, для приготування бутербродів, салатів, солянок і багатьох інших страв. Рекомендуємо приготувати бочкові огірки, які виходять хрусткими та дуже смачними. Рецептом цієї заготовки поділилися в блозі “Консервація і кулінарія”.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Замочити огірки на дві години в холодній воді. Стерилізувати банки не потрібно.
Викласти на дно банок усі приправи і прянощі. Зверху акуратно укласти й утрамбувати огірки.
Для розсолу необхідно брати тільки холодну воду. Налити воду в банку з огірками, потім злити її в інший посуд.
Порахувати потрібну кількість солі. У воді розчинити сіль і залити огірки розсолом. Поставити банки в таз і накрити пластиковими кришками. Потім залишити банки в тазу в теплі на три доби. Коли огірки скиснуть, їх можна перенести в підвал. Щоб огірки обов’язково вийшли хрусткими, їх потрібно брати свіжими і вимочувати трохи більше двох годин. Ще можна додати в банки трохи гірчичного порошку.
75-річна жінка тривалий час боролася з раком грудей і практично відразу після завершення лікування зірвала джекпот…
Від 17 липня військовозобов’язаним не можна буде виїхати за кордон без військового квитка Від 17…
Міністри оборони та закордонних справ Нідерландів Рубен Брекельманс і Каспаро Вельдкамп здійснили візит до Києва.…
На українських школярів чекає новий предмет "про життя" з назвою «Уроки щастя». З дітьми будуть…
Після зустрічей у Києві, Москві та Азербайджані літак прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана вилетів до Китаю.…
Один із засновників та власників Приватбанку, а також близький товариш Ігоря Коломойського Геннадій Боголюбов виїхав…