Червень — пора дозрівання і заготівлі на зиму огірків. Мариновані, консервовані, квашені вони використовуються як головна закуска, для приготування бутербродів, салатів, солянок і багатьох інших страв. Рекомендуємо приготувати бочкові огірки, які виходять хрусткими та дуже смачними. Рецептом цієї заготовки поділилися в блозі “Консервація і кулінарія”.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Замочити огірки на дві години в холодній воді. Стерилізувати банки не потрібно.
Викласти на дно банок усі приправи і прянощі. Зверху акуратно укласти й утрамбувати огірки.
Для розсолу необхідно брати тільки холодну воду. Налити воду в банку з огірками, потім злити її в інший посуд.
Порахувати потрібну кількість солі. У воді розчинити сіль і залити огірки розсолом. Поставити банки в таз і накрити пластиковими кришками. Потім залишити банки в тазу в теплі на три доби. Коли огірки скиснуть, їх можна перенести в підвал. Щоб огірки обов’язково вийшли хрусткими, їх потрібно брати свіжими і вимочувати трохи більше двох годин. Ще можна додати в банки трохи гірчичного порошку.
Президент США Дональд Трамп заявив, що Штати не відмовляться від люксового літака Boeing 747−8, який…
Прострочені платіжки за житлово-комунальні послуги можуть спричинити великі неприємності. У якому випадку одного погашення боргу…
Національний банк України з 10 травня 2025 року посилив обмеження для карткових розрахунків фізичних осіб…
Законодавством встановлено терміни щодо притягнення ухилянтів до адміністративної відповідальності, однак якщо ТЦК подає громадянина у…
Експерт паливного ринку України і засновник логістичної групи компаній "Прайм" Дмитро Льоушкін застерігає водіїв від заправок на…
Обмін 100 доларів знову викликає увагу серед українців. У мережі згадують про видумані причини деяких…