Червень — пора дозрівання і заготівлі на зиму огірків. Мариновані, консервовані, квашені вони використовуються як головна закуска, для приготування бутербродів, салатів, солянок і багатьох інших страв. Рекомендуємо приготувати бочкові огірки, які виходять хрусткими та дуже смачними. Рецептом цієї заготовки поділилися в блозі “Консервація і кулінарія”.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Замочити огірки на дві години в холодній воді. Стерилізувати банки не потрібно.
Викласти на дно банок усі приправи і прянощі. Зверху акуратно укласти й утрамбувати огірки.
Для розсолу необхідно брати тільки холодну воду. Налити воду в банку з огірками, потім злити її в інший посуд.
Порахувати потрібну кількість солі. У воді розчинити сіль і залити огірки розсолом. Поставити банки в таз і накрити пластиковими кришками. Потім залишити банки в тазу в теплі на три доби. Коли огірки скиснуть, їх можна перенести в підвал. Щоб огірки обов’язково вийшли хрусткими, їх потрібно брати свіжими і вимочувати трохи більше двох годин. Ще можна додати в банки трохи гірчичного порошку.
Між Трампом і Маском спалахнув конфлікт через бюджетний закон. Президент США натякнув на можливу депортацію…
На кінець травня 2025 року за межами України через війну перебували понад 5,6 мільйона громадян.…
Оренда квартир в Україні зросла до 13 000 грн, а в деяких містах Заходу й на…
У Польщі суттєво посилюють покарання для водіїв, які створюють небезпеку на дорогах. Парламент країни схвалив…
Російські еліти вже розмірковують над майбутнім країни після Володимира Путіна, проте основа системи залишається незмінною…
США припинили постачати зброю Україні навіть до завершення раніше ухваленої допомоги. Мар’яна Безугла вважає, що…