Малосольні огірки можна готувати просто із сіллю, часником та спеціями. А ще для пікантного смаку можна додати гострий перець чилі.
Володимир Ярославський поділився у Instagram рецептом хрустких малосольних огірків, з часником та зеленню, які готуються дуже просто.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Огірки наріжте на 4 частини, перекладіть у пакет, додайте сіль, подрібнений кріп і петрушку, за бажанням, і часник.
2. Залийте запашною олією, закрийте пакет, добре перемішайте і в холодильник на 10 хвилин.
Російський рубль знову пішов у круте піке. 23 листопада офіційний курс валюти впав до 102,5…
Україна готується до істотних змін у системі підтримки сімей з дітьми. Верховна Рада розглядає два…
Майже тисяча людей у дніпровському професійно-технічному училищі ризикують залишитися без грошей через хаотичну реорганізацію, ініційовану…
Українські корупційні справи продовжують вражати своїми сюжетними поворотами, але ця історія перевершила всі очікування. Під…
Харківська область, яка є однією з ключових точок оборони України, посилює мобілізаційні заходи. Як повідомив…
Чому пальці на руках можуть набрякати та набувати характерного червоного кольору, розповідає ревматологиня Клініки МЕДІКОМ Ганна…