Малосольні огірки можна готувати просто із сіллю, часником та спеціями. А ще для пікантного смаку можна додати гострий перець чилі.
Володимир Ярославський поділився у Instagram рецептом хрустких малосольних огірків, з часником та зеленню, які готуються дуже просто.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Огірки наріжте на 4 частини, перекладіть у пакет, додайте сіль, подрібнений кріп і петрушку, за бажанням, і часник.
2. Залийте запашною олією, закрийте пакет, добре перемішайте і в холодильник на 10 хвилин.
У Швейцарії церква задля експерименту замінила у сповідальні священника на цифровий аватар Ісуса. Завдяки штучному інтелекту він…
Як стало відомо, що в Україні пенсіонери можуть користуватися пільгами на сплату земельного податку, але вони не поширюються на…
Продукти першої необхідності помітно подорожчали під тиском інфляції та інших факторів, а деякі торгові точки…
Згідно з недавнім аналізом Financial Times, мобілізаційний резерв України становить близько 3,7 млн чоловіків віком від 25…
В Україні почастішали випадки штрафування водіїв вживаних автомобілів, привезених зі США. Причина криється в технічних…
Останніми днями схоже, що у Москві з'явилася ще одна божевільна звичка. Після вечірніх лякалок Путіна,…