Categories: Рецепти

Хрумкі малосольні огірки з часником і зеленню: їсти можна через 10 хвилин

Малосольні огірки можна готувати просто із сіллю, часником та спеціями. А ще для пікантного смаку можна додати гострий перець чилі.

Володимир Ярославський поділився у Instagram рецептом хрустких малосольних огірків, з часником та зеленню, які готуються дуже просто.

Інгредієнти:

  • 700 г огірків
  • 8 г солі (чайна ложка без чубчика)
  • зелень кропу та часник
  • олія
  • оцет 20 г, краще яблучний
  • пакет слайдер

Спосіб приготування:

1. Огірки наріжте на 4 частини, перекладіть у пакет, додайте сіль, подрібнений кріп і петрушку, за бажанням, і часник.

2. Залийте запашною олією, закрийте пакет, добре перемішайте і в холодильник на 10 хвилин.

FacebookFacebookTwitterTwitterTelegramTelegram
AddThis Website Tools
Ольга Степанова

Recent Posts

Автотренди 2025: що буде популярним найближчим часом

Світовий авторинок переживає серйозні зміни, і ці тенденції поступово доходять і до України. У 2025…

2 години ago

Путін припустився важливої ​​помилки: погляд експерта

Путін припустився стратегічної помилки. Заліт безпілотників до Польщі дає всі підстави країнам НАТО оголосити про…

2 години ago

Нові правила для вступу: МОН готує радикальні зміни до НМТ

У 2026 році в Україні можуть запровадити новий формат проведення національного мультипредметного тесту — іспит…

2 години ago

Мати вчителя зі Шаргорода розкрила деталі перед трагедією

Мати підозрюваного у жорстокому вбивстві двох учнів в Шаргороді на Вінниччині 23-річного колишнього вчителя Олексія…

2 години ago

Російські кораблі під прицілом: Британія посилила санкції

Велика Британія посилює тиск на воєнну машину російського диктатора Володимира Путіна шляхом запровадження нових санкцій проти сотні…

3 години ago

Осінь на городі: головні роботи перед зимою

Осінь — це час завершення врожаю та підготовки городу до зими. Правильні осінні роботи допомагають…

3 години ago