Це дуже простий рецепт пиріжків. Особливо зараз, коли спека спала, вже можна користуватися духовкою і витратити трохи більше часу на кухні. У цьому рецепті використовується готове дріжджове тісто, тож вам потрібно буде приділити час тільки начинці. Але ви завжди можете скористатися одним із наших рецептів і зробити тісто самостійно. Розповідаємо, як приготувати ці смачні пиріжки.
Інгредієнти:
Заздалегідь повністю розморозьте тісто. Розігрійте духовку до 180 °С. Розділіть тісто на 12-14 рівних частин. Скачайте кожну в кульку.
Тонко наріжте капусту на невеликі шматочки. Нагрійте в сотейнику вершки, додайте капусту, посоліть, перемішайте і тушкуйте на мінімальному вогні під кришкою 10 хв, потім відкрийте кришку і випаруйте рідину.
Яйця зваріть круто. Остудіть під холодною водою, очистіть і дрібно наріжте. Додайте в капусту, поперчіть, ще посоліть за потреби, перемішайте й остудіть начинку.
Застеліть деко папером для випікання. Розкачайте кожну кульку тіста в корж, у центр викладіть ложку начинки. Гарненько защипніть краї. Викладіть пиріжки швом донизу на деко і дайте їм постояти в теплому місці 20 хв.
Змастіть пиріжки сумішшю жовтків із вершками та випікайте приблизно 25 хв. Подавайте остиглими.
У таку начинку можна додати гриби, солодкий перець, морквину, м’ясо, сир або шинку.
В умовах економічної кризи, спричиненої вторгненням в Україну, Росія спробувала відмовитися від торгівлі із Заходом…
Так, усім відомо, що мода циклічна. Однак є такий одяг, який уже давно поза межами…
Декілька висловів з радянських часів досі впливають на наше життя. І часто ми цього навіть…
В Україні готується до створення єдиного державного реєстру військовослужбовців. Член Комітету Верховної Ради з питань…
Українським водіям у Німеччині загрожують нові штрафи. Як передає "Хвиля", про це йдеться на офіційній сторінці для українських біженців…
У Вишгородському районі відбулася масштабна лісова пожежа, зазначили у Департаменту захисту довкілля і адаптації до…