Хрусткі картопляні палички — страва, яку напевно оцінять любителі смаженої картоплі. Як приготувати їх, розповіла і показала кулінарна блогерка Світлана Бауер. Такі палички особливо сподобаються дітям, а якщо до них подати кетчуп або будь-який інший соус, то від них не залишиться сліду вже за кілька хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Картоплю помити, почистити, порізати кубиками і відварити в підсоленій воді. Потім воду злити, додати до картоплі сушений часник, паприку, перець і за потреби досолити. Зробити пюре без грудочок. Туди ж вмішати крохмаль і знову все пюрирувати до однорідної маси.
Отримане тісто викласти на пергаментний папір, зверху накрити ще одним аркушем паперу і розкачати масу в млинець завтовшки 0,5-1 см. Нарізати його смужками однакової ширини.
У сковороді розігріти олію й обсмажити в ній картопляні палички з двох боків до золотистої скоринки. Викласти на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
У грудні 2024 року в Україні було запроваджено нові умови оподаткування, що стосуються ФОП. Одним із…
Діючому судді Господарського суду міста Києва повідомлено про підозру у державній зраді. Про це повідомляє Офіс Генерального…
Нещодавнє випробування ракети Starship, яка є найбільшою і найпотужнішою ракетою-носієм у світі, закінчилося тим, що верхній ступінь…
Скандальний український політик Євген Мураєв, якого підозрюють у державній зраді, повідомив, що живе та працює…
Обраний президент Дональд Трамп планує випустити указ, який підносить криптовалюти до рангу пріоритетних напрямів політики і дає…
Ексведучий телеканалу очільника забороненої в Україні партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука Макс…