Хрусткі картопляні палички — страва, яку напевно оцінять любителі смаженої картоплі. Як приготувати їх, розповіла і показала кулінарна блогерка Світлана Бауер. Такі палички особливо сподобаються дітям, а якщо до них подати кетчуп або будь-який інший соус, то від них не залишиться сліду вже за кілька хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Картоплю помити, почистити, порізати кубиками і відварити в підсоленій воді. Потім воду злити, додати до картоплі сушений часник, паприку, перець і за потреби досолити. Зробити пюре без грудочок. Туди ж вмішати крохмаль і знову все пюрирувати до однорідної маси.
Отримане тісто викласти на пергаментний папір, зверху накрити ще одним аркушем паперу і розкачати масу в млинець завтовшки 0,5-1 см. Нарізати його смужками однакової ширини.
У сковороді розігріти олію й обсмажити в ній картопляні палички з двох боків до золотистої скоринки. Викласти на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
Дослідження британських науковців виявило, що форма серця безпосередньо пов’язана з підвищеним ризиком серцево-судинних захворювань, розширюючи межі…
Народні депутати ухвалили у першому читанні законопроект №9363 "Про внесення змін до деяких законів України щодо цифровізації…
Удар по Дніпру балістичною ракетою "Орешнік" та заяви правителя РФ Володимира Путіна, на думку аналітиків, не…
Омбудсман України Дмитро Лубінець запропонував надати відстрочку від мобілізації для чоловіків, які раніше були незаконно…
ВПС США отримали перший екземпляр нової ракети Stand-in Attack Weapon, або SiAW. Виробник зброї Northrop…
Застосування "Орєшніка" може змусити Захід почати натякати на переговори. Про це заявив керівник Чеченської республіки…