Осінь — саме час зібрати з ділянок урожай, що залишився, і заховати його на зиму як у свіжому вигляді, так і відправити під кришечку. Якщо у вас вродила капуста, і ви не знаєте, куди її прилаштувати, приготуйте капусту швидкого засолу. Це — справжнє джерело вітамінів, добавка до салатів і просто смачна закуска. Як її зробити, розповіли в кулінарному блозі “Консервація і кулінарія”.
Інгредієнти:
Для розсолу:
Спосіб приготування:
Капусту нашаткувати тонкою соломкою. Моркву почистити, промити і натерти на великій тертці. Цибулю почистити, обполоснути холодною водою і нарізати кільцями.
У банку викласти шарами частину капусти, щоб вона закривала дно, потім частину моркви і цибулю. У такий самий спосіб викласти шарами решту овочів.
Часник очистити, порізати пластинками, викласти останнім шаром. Налити в банку з овочами розсіл. Останній готується так: у сотейнику змішати всі інгредієнти, закип’ятити, остудити. Влити туди оцет.
Банки закрийте пластиковими кришками і помістіть у холодильник або льох. Залиште на 5–6 годин.
Нові правила реєстрації в готелях в Іспанії зобов'язують туристів надавати до 18 пунктів особистої інформації, що викликало…
1 жовтня Іран здійснив ракетну атаку на Ізраїль. Проте вона провалилася. Як повідомляє портал "Коментарі",…
В Україні сильно зросли зарплати "таємних покупців" – на 133% за останній рік. Якщо раніше…
Досягнення 65 років не гарантує, що держава виплачуватиме громадянину соціальну допомогу. Для цього потрібно буде…
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган припустив ймовірність того, що наступною метою атак Ізраїлю після Гази…
Територіальні центри комплектування можуть звертатися до поліції для затримання осіб, які ухиляються від мобілізації. Є…