Осінь — саме час зібрати з ділянок урожай, що залишився, і заховати його на зиму як у свіжому вигляді, так і відправити під кришечку. Якщо у вас вродила капуста, і ви не знаєте, куди її прилаштувати, приготуйте капусту швидкого засолу. Це — справжнє джерело вітамінів, добавка до салатів і просто смачна закуска. Як її зробити, розповіли в кулінарному блозі “Консервація і кулінарія”.
Інгредієнти:
Для розсолу:
Спосіб приготування:
Капусту нашаткувати тонкою соломкою. Моркву почистити, промити і натерти на великій тертці. Цибулю почистити, обполоснути холодною водою і нарізати кільцями.
У банку викласти шарами частину капусти, щоб вона закривала дно, потім частину моркви і цибулю. У такий самий спосіб викласти шарами решту овочів.
Часник очистити, порізати пластинками, викласти останнім шаром. Налити в банку з овочами розсіл. Останній готується так: у сотейнику змішати всі інгредієнти, закип’ятити, остудити. Влити туди оцет.
Банки закрийте пластиковими кришками і помістіть у холодильник або льох. Залиште на 5–6 годин.
Командир підрозділу ударних безпілотників Ігор Луценко пропонує відмовитися від ідеї фіксованих термінів служби на користь…
Іран завдав потужного ракетного удару по Ізраїлю. Для атаки Тегеран використав сотні балістичних ракет. В…
В Україні вже 20 років анонсують масштабну пенсійну реформу, але її досі не втілено. Пенсії в Пенсійному…
У Росії в Підмосков'ї з вогнепальним пораненням голови знайшли "екс-міністра" палива, енергетики та вугільної промисловості…
Уряд України запропонував заморозити мінімальні пенсії, зарплати та прожитковий мінімум на наступні три роки, починаючи…
Усі українці звернули увагу на те, що при затвердженні бюджету нашої країни на 2025 рік…