Осінь — саме час зібрати з ділянок урожай, що залишився, і заховати його на зиму як у свіжому вигляді, так і відправити під кришечку. Якщо у вас вродила капуста, і ви не знаєте, куди її прилаштувати, приготуйте капусту швидкого засолу. Це — справжнє джерело вітамінів, добавка до салатів і просто смачна закуска. Як її зробити, розповіли в кулінарному блозі “Консервація і кулінарія”.
Інгредієнти:
Для розсолу:
Спосіб приготування:
Капусту нашаткувати тонкою соломкою. Моркву почистити, промити і натерти на великій тертці. Цибулю почистити, обполоснути холодною водою і нарізати кільцями.
У банку викласти шарами частину капусти, щоб вона закривала дно, потім частину моркви і цибулю. У такий самий спосіб викласти шарами решту овочів.
Часник очистити, порізати пластинками, викласти останнім шаром. Налити в банку з овочами розсіл. Останній готується так: у сотейнику змішати всі інгредієнти, закип’ятити, остудити. Влити туди оцет.
Банки закрийте пластиковими кришками і помістіть у холодильник або льох. Залиште на 5–6 годин.
Вчені виявили докази того, що дорогоцінні метали, зокрема золото, можуть проникати з ядра Землі до…
Економічний експерт Сергій Фурса розповів, які інструменти інвестування в Україні втрачають актуальність і більше не…
Уряд Естонії попередив про використання Пюхтицького монастиря як елементу інформаційної війни Росії. Як пише The…
Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення про зміну керівників окремих українських посольств. Про це заявив міністр…
Водіям в Україні нагадали про низку правил, яких слід дотримуватися на автозаправках. Порушення може призвести…
Україна має всі шанси повернути Маріуполь, і вірогідніше за все це станеться військовим шляхом. Однак,…