Осінь — саме час зібрати з ділянок урожай, що залишився, і заховати його на зиму як у свіжому вигляді, так і відправити під кришечку. Якщо у вас вродила капуста, і ви не знаєте, куди її прилаштувати, приготуйте капусту швидкого засолу. Це — справжнє джерело вітамінів, добавка до салатів і просто смачна закуска. Як її зробити, розповіли в кулінарному блозі “Консервація і кулінарія”.
Інгредієнти:
Для розсолу:
Спосіб приготування:
Капусту нашаткувати тонкою соломкою. Моркву почистити, промити і натерти на великій тертці. Цибулю почистити, обполоснути холодною водою і нарізати кільцями.
У банку викласти шарами частину капусти, щоб вона закривала дно, потім частину моркви і цибулю. У такий самий спосіб викласти шарами решту овочів.
Часник очистити, порізати пластинками, викласти останнім шаром. Налити в банку з овочами розсіл. Останній готується так: у сотейнику змішати всі інгредієнти, закип’ятити, остудити. Влити туди оцет.
Банки закрийте пластиковими кришками і помістіть у холодильник або льох. Залиште на 5–6 годин.
Американський мільярдер Ілон Маск, Китай та Росія сильно домінуватимуть у космосі, якщо європейці не схаменуться.…
США вкотре звертаються до Росії із закликом припинити агресію проти України й укласти мирну угоду, однак…
Деякі клієнти державного "Ощадбанку" можуть втратити доступ до своїх рахунків. Відповідне попередження з'явилося на сторінці банку у…
Із 1 травня на території Дніпропетровської області в тестовому режимі почала працювати нова система повітряного…
Історична угода про надра зі Сполученими Штатами Америки може бути ратифікована вже наступного тижня. Про це в ефірі телемарафону сказав…
У Стамбулі літній чоловік вдарив в обличчя лідера опозиційної Республіканської народної партії (СHP) Озгюря Озеля.…