Страва, яку вам захочеться їсти одразу зі сковорідки! Усі продукти в цій страві прості та доступні, а ще – поживні та корисні. Приготувати квасолю зі шпинатом можна дуже швидко, тому цей варіант стане незамінним для тих, у кого мало часу на обід чи вечерю.
Як приготувати ніжну квасолю зі шпинатом, розповідає Shuba.
Квасоля зі шпинатом – ідеальна страва для тих, хто слідкує за своїм раціоном. Це може бути ситний білковий обід або вечеря, які вгамують ваш голод, повернуть сили, подарують насолоду від смаку.
Для цієї страви можна використовувати варену або консервовану квасолю. Якщо у вас є трошки часу, то замочіть квасолю завчасно на декілька годин. Варитися вона буде потім швидко, від півгодини. Але для економії часу можна взяти будь-яку консервовану квасолю.
На розігріту сковорідку налийте трохи олії та вичавіть часник. Вогонь має бути середній. Поки часник нагрівається, нашаткуйте вимиту петрушку. Квасолю процідить та викладіть на сковорідку – коли почне пахнути часник.
Додайте сіль, перець, улюблені спеції, все добре перемішайте. Всипте петрушку і додайте лимонний сік.
Додайте на сковорідку шпинат і накрийте все кришкою. Дайте протушкуватися 2 хвилини, щоб шпинат став м’яким. Обережно зніміть кришку та перемішайте усю страву. Вимкніть вогонь.
Подавати квасолю можна з кашами або тостами, з будь-яким гарніром або овочами. Можна також їсти і як окрему страву.
В Україні фіксуються випадки, коли військовозобов’язаних чоловіків вносять до списків осіб, які ухиляються від мобілізації,…
Продажі житла у преміум-сегменті в Україні скоротилися майже вдвічі. Про це в інтерв’ю Forbes Ukraine…
Із 1 липня 2025 року в Україні почнуть штрафувати за реалізацію сигарет та інших тютюнових…
До 1 липня 2025 року українцям, які користуються застарілими банківськими картками Ощадбанку, потрібно терміново їх…
Кількість українців, які твердо планують залишитися в Польщі назавжди, за рік помітно скоротилася — з…
В Україні почастішали випадки, коли громадянам блокують банківські картки через грошові перекази від родичів. Як…