Млинці — досить популярна страва серед українців. Але мало хто здогадується, що є важлива помилка, яка може не лише зіпсувати млинці, але й перетворити їх на отруту для організму.
Мова йде про вершкове масло, на якому досить часто смажать млинці. Виявляється, робити так не варто, адже цей продукт не призначений для тривалого нагрівання.
Під час приготування млинців вершкове масло починає сильно коптити на сковороді. Саме в цей момент в продукт потрапляють канцерогени.
Якщо ви будете постійно повторювати таку помилку, то це закінчиться досить серйозними проблемами зі здоров’ям, зокрема, шкідливі компоненти можуть спровокувати розвиток ракової пухлини.
На чому тоді краще смажити млинці? Дієтологи та гастроентерологи підкреслюють, що для приготування цієї популярної страви найкраще підходять дезодоровані та рафіновані олії без запаху. Це може бути не лише соняшникова олія, але й оливкова, кокосова чи гхі.
Також фахівці радять не переборщувати з солодкими начинками для млинців. Вони значно підвищують калорійність страви, чим спричиняють різкі стрибки рівня цукру в крові та швидко провокують відчуття голоду. Як результат — ви будете переїдати і набирати зайву вагу.
Зірці відомого мему, який отримав назву "Дівчинка-катастрофа", Зої Рот вже 32 роки. Цікаво, що це фото з…
В Одесі чиновниця ОВА влаштувала скандал із водієм маршрутки. Місцеві паблики показали відео конфлікту жінки…
4 жовтня 90-річного журналіста та телеведучого Володимира Познера внесли до «списку Путіна». Це сталося на…
В Україні зима цього року обіцяє бути загалом теплою, хоча не виключені короткочасні періоди арктичного…
Міністерство оборони України вже надіслало 70 тисяч повісток чоловікам. Про це повідомляє Ukrainian Military Pages, посилаючись на свої джерела…
Російські загарбницькі війська дедалі частіше, крім "Шахедів", використовують дрони невстановленого типу. Але вони часто потрапляють…