Млинці — досить популярна страва серед українців. Але мало хто здогадується, що є важлива помилка, яка може не лише зіпсувати млинці, але й перетворити їх на отруту для організму.
Мова йде про вершкове масло, на якому досить часто смажать млинці. Виявляється, робити так не варто, адже цей продукт не призначений для тривалого нагрівання.
Під час приготування млинців вершкове масло починає сильно коптити на сковороді. Саме в цей момент в продукт потрапляють канцерогени.
Якщо ви будете постійно повторювати таку помилку, то це закінчиться досить серйозними проблемами зі здоров’ям, зокрема, шкідливі компоненти можуть спровокувати розвиток ракової пухлини.
На чому тоді краще смажити млинці? Дієтологи та гастроентерологи підкреслюють, що для приготування цієї популярної страви найкраще підходять дезодоровані та рафіновані олії без запаху. Це може бути не лише соняшникова олія, але й оливкова, кокосова чи гхі.
Також фахівці радять не переборщувати з солодкими начинками для млинців. Вони значно підвищують калорійність страви, чим спричиняють різкі стрибки рівня цукру в крові та швидко провокують відчуття голоду. Як результат — ви будете переїдати і набирати зайву вагу.
Багато хто з нас шукає способів бути більш вдячними за те, що ми маємо в…
Російські загарбники посилили штурмові дії на півдні Донеччини, чим створили загрозу для Запорізької області, розповів…
Найближчим часом вартість проїзду у громадському транспорті Києва підвищувати не планують, хоча у КМДА підрахували…
Ліквідація ТЦК може стати викликом для України, але до мобілізації варто було б підходити інакше. Про це…
Прогноз погоди в Україні вказує на мінливі умови, зокрема можливість випадання снігу в деяких районах.…
Перемовини між Україною та Росією про завершення війни можуть розпочатися у січні наступного року, заявив…