Щоб довго не возитись із замішуванням тіста і випіканням, хачапурі можна приготувати просто на сковорідці. Для цього вам знадобиться максимум 5 хвилин.…
Рецепти
Виявляється, що хліб також можна мити, однак не будь-який, а лише черствий. Таким чином йому можна повернути м’якість та свіжість за декілька хвилин, він буде…
Одне з головних релігійних свят відзначатимуть у Білорусі вже цієї неділі. Як правильно приготувати крашанки? Ось секрет ідеальних крашанок криється в декількох…
Відомий лікар-гастроентеролог, автор книги «Кулінарна книга з клітковиною» Уілл Булсевич поділився своєю думкою про найкращу спецію для ранкової кави. Він вважає, що саме…
Секрет ідеальної паски – терпіння та увага до деталей. Якщо все зробити правильно, то паска стане короною вашого святкового столу.…
Іноді класичні десерти – торти, тістечка тощо – набридають. І це можна зрозуміти. Тому є один рецепт, який зможе вас і здивувати,…
Якщо ви полюбляєте сендвічі, але хочете, аби вони були не занадто шкідливими для вашого здоров’я, можете спробувати приготувати такий перекус за…
Тост із авокадо, хмільний кавовий “далгона”, сирники в повітряній фритюрниці чи вівсянка у банці — TikTok продовжує диктувати сніданкову моду.…
Великдень 2025 – ідеальний час, щоб побалувати себе чимось незвичайним. Традиційно на це свято готують солодку здобну випічку і поруч із…
Великдень – час не лише святкувань, але й смачних страв. Якщо традиційна паска вже набридла, і ви хочете здивувати гостей…
Паска без глютену — це чудовий варіант для тих, хто дотримується безглютенової дієти або має алергію на глютен, але не…
Великодня паска – це дуже давня традиція і їх почали пекти дуже багато років тому. Хоч більшість рецептів не збереглася,…
Запечена картопля – ідеальний гарнір на вечерю або навіть смачна самостійна страва. Але для ідеального смаку вона має бути дуже хрусткою зовні,…
Шеф-кухар із зіркою Мішлен Пол Фостер показав, як приготувати яйце-пашот вдома без використання оцту, пише express.co.uk. “Я покажу вам, як приготувати найідеальніше яйце-пашот.…
Лосось є дуже універсальним білком, який чудово смакує в суші, салатах та будь-якій іншій страві. Тому якщо у вашому холодильнику є…
Бутерброди – ідеальна закуска на будь-який випадок. А коли вони ще й гарячі, то ця страва може стати родзинкою застілля.…
Ситний, м’ясний, з пікантною ноткою — класика німецької кухні, яку у нас давно обожнюють. Якщо на столі є він —…
Печиво “Гнізда” – ориганільне Великоднє печиво, яке точно сподобається вашим дітям. В основі десерту тісто катаїфі, яке після приготування буде дуже хрустким. Всередину…
Топлене масло, відоме також як Гхі, є унікальним продуктом, який використовується у кулінарії вже сотні років. Воно вирізняється не лише приємним горіховим ароматом і насиченим…
Весна вже на порозі, а разом з нею приходить бажання освіжити своє меню легкими та корисними стравами. Легкі весняні салати…