В Україні трикімнатну квартиру продають за $1,4 тисячі: який вигляд має житло

У Миколаївській області в селі Станіславчик трикімнатну квартиру продають лише за 1,4 тис. доларів. Площа житла становить понад 60 квадратів.

Про це йдеться в даних великого порталу нерухомості. Квартира розміщена в будинку на першому поверсі. Будинок побудовано в 80-90-х. Серед переваг: роздільний санвузол. Недалеко парк та озеро.

“У квартирі є все, крім газу. Під квартирою є великий підвал (бомбосховище розташоване на обліку сільської ради)”, – йдеться в оголошенні.

Серед квартир, що мають кухню та власний санвузол, найдешевший варіант у Києві – квартира площею менш ніж 25 квадратів за 20,5 тис. доларів. Житло розміщене на цокольному поверсі хрущовки у Солом’янському районі (неподалік метро “Берестейська”).

При цьому таке житло є насправді апартаментами, а не повноцінною квартирою. Ймовірно, на нежитловому поверсі (у цокольному приміщенні). Крім того, згідно з Державними будівельними нормами, мінімальна площа квартири має становити від 30 квадратів. Усе, що менше, – апартаменти.

“Продам квартиру на цокольному поверсі (не підвал) із вікнами у двір, високою стелею (2,8) та досить якісним ремонтом і побутовою технікою, а саме: пральна машина, склокерамічна плита, витяжка, тепла підлога по всій квартирі, бойлер, сучасний телевізор тощо”, – йдеться в оголошенні.

На другому місці серед найдешевших квартир – готель у Дарницькому районі площею 22 квадрати за 22 тис. доларів. Особливість житла: воно потребує капітального ремонту. У квартирі немає ні підлоги, ні дверей. На стінах у кухні залишки фарби, а в кімнаті – підготовлена до чистового оздоблення поверхня.

На третьому місці за рівнем цін – квартира площею менш ніж 17 квадратів за 23 тис. доларів. На відміну від попереднього випадку, в цьому будинку немає газу й окремого приміщення для кухні. Холодильник, електричну плиту та невеликий стіл розмістили у передпокої.

Коломієць Надія

Recent Posts

“Якби прийшли к*цапи, теж би кричали ганьба”: військові відреагували на рейд ТЦК після концерту ОЕ

11 жовтня, після виступу гурту "Океан Ельзи" біля Палацу спорту в Києві, правоохоронці та представники…

5 хв. ago

Інженери почали створювати перших роботів, які можуть працювати без електрики

Інженери розробили метод, завдяки якому роботи можуть виконувати складні функції без використання електрики. Зокрема дослідники Королівського коледжу…

14 хв. ago

Суди масово скасовують штрафи від ТЦК: стали відомі основні причини

Українські суди розглянули 314 справ щодо скасування нових штрафів від ТЦК та СП. У більшості випадків…

17 хв. ago

Школярі будуть вдома довше: скільки триватимуть зимові канікули

Навчальний рік 2024-2025 не буде простим через можливі обмеження електропостачання і повномасштабну війну. Однак учні,…

19 хв. ago

На Сумщині викритого нацгвардійця, який «зливав» координати українських військ

Контррозвідка викрила військовослужбовця військової частини Національної гвардії України, що дислокується в Сумській області, який поширював…

22 хв. ago

США можуть оголосити війну Ірану: Байден назвав умову

Будь-які замахи на Дональда Трампа чи колишніх американських посадовців з боку Ірану розглядатимуться як акт…

25 хв. ago