Аби не Трамп чи Байден: американець змінив ім’я на “Буквально Хтось Ще”, щоб стати президентом США

35-річний житель Техасу, відомий раніше як Дастін Ебей, змінив своє ім’я на “Буквально Хтось Ще”, щоб поборотися з Джо Байденом і Дональдом Трампом на виборах. Після цього чоловік оголосив про свої наміри балотуватися на пост президента США. Зараз він активно веде кампанію зі збору підписів.

Про це повідомляє місцевий телеканал WFAA. За його даними, ветеран армії та вчитель математики отримав документи на ім’я Literally Anybody Else (з англійської можна перекласти як “Буквально Хтось Ще”). У такий спосіб він висловлює своє невдоволення тим, що США змушені обирати між “як він сам себе називає, королем обов’язку і 81-річним старим”, маючи на увазі Трампа і Байдена відповідно.

“Люди голосують за менше із зол, а не за того, у кого вони насправді вірять і кого підтримують”, – наводить телеканал слова новоспеченого кандидата в президенти США.

Ебей критикує наявну політичну систему США, вважаючи її неефективною і такою, що веде до нескінченної боротьби за владу між двома партіями, без реальної користі для простих людей.

На шляху до реалізації своїх амбіцій “Буквально будь-хто інший” зіткнувся з серйозними перешкодами. Законодавство штату Техас вимагає від нього зібрати 113 000 підписів виборців до травня, щоб його нове ім’я було включено в бюлетені. Кандидат усвідомлює, що його шанси невеликі, але він сподівається, що його дії принаймні змусять американців замислитися про наявну політичну систему. Для привернення уваги до своєї кампанії “Буквально будь-хто інший” запустив веб-сайт, де закликав американців надіслати сигнал політикам у Вашингтоні.

Президентські перегони-2024 у США

Вибори президента США заплановані на 5 листопада 2024 року. Наразі Джо Байден тримає лідерство у передвиборчому опитуванні та обганяє екслідера країни Дональда Трампа на три відсотки. За даними нового дослідження Quinnipiac University, чинний лідер країни отримав підтримку 48%, тоді як його опонент на майбутніх виборах – 45%. Опитування проводилося з 21 по 25 березня.

Інші соціологічні дослідження, проведені на початку березня, говорили про те, що обидва кандидати втратили певну підтримку. Раніше, за даними цих досліджень, близько 48% американців були готові проголосувати за Трампа, тоді як за Байдена віддали свої голоси близько 43% респондентів. Розрив між кандидатами становив 5% на користь республіканця.

Нагадаємо, що у Луїзіані нещодавно відбулися праймеріз із чотирирічною перервою, адже штат тимчасово відмовився від цієї процедури після пандемії COVID-19. Байден також пройшов партійні праймеріз у Мічігані. На виборах 2016 і 2020 років Трамп у цьому штаті переміг кандидатів від Демократичної партії — тодішню держсекретарку Гілларі Клінтон і Байдена.

Ольга Степанова

Recent Posts

В Росії депутат жорстоко побив дружину: згодом вона померла: подробиці

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою…

5 хв. ago

Антитренди літа 2024: Барбікор і спідниця з деніму. Думка стиліста

Літо вже скоро, а це означає, що варто вивчити всі модні тенденції літа 2024. Якщо…

13 хв. ago

Верховна Рада дозволила деяким категоріям увʼязнених мобілізуватися до лав ЗСУ

Верховна Рада дозволила деяким категоріям увʼязнених мобілізуватися до лав ЗСУ.. Законопроєкт №11079-1 ухвалено у другому читанні 279 голосами.…

24 хв. ago

Зі швидкістю 12 метрів на рік. «Ворота до пекла» в Росії відчиняються з неймовірною швидкістю

"Ворота до пекла", офіційно відомі як кратер або мегаобвал Батагай, вперше були виявлені на супутникових знімках…

33 хв. ago

Приголомшливий момент: літак без переднього шасі впав на злітно-посадкову смугу (відео)

Вантажний літак Boeing 767 компанії FedEx Express здійснив аварійну посадку. Авіалайнер виконував рейс з паризького аеропорту…

45 хв. ago

Несподівано: половина медичних працівників в Україні не вміють мити руки

Здавалося б, пандемія COVID-19 мала б назавжди навчити усіх мити та обробляти руки антисептиками, і особливо - медичних…

53 хв. ago