Студентом Джей Ді Венс критикував Трампа, називав його демагогом і дружив із трансгендером

Навчаючись у Єльському університеті на юриста, нинішній кандидат у віцепрезиденти від республіканців Джей Ді Венс погано відгукувався про Дональда Трампа і товаришував із трансгендером Софією Нельсон.

Це випливає з електронних листів Венса, які його колишня однокурсниця Нельсон передала американській газеті The New York Times.

Трансгендер София Нельсон

Незважаючи на різницю в поглядах, зв’язок Венса і Нельсон тривав десятиліття.

Видання опублікувало витяги з приблизно 90 послань Венса 2014-2017 років. Листи показують, що він радикально змінив свою думку про Трампа.

“Листи доповнюють наявний масив доказів, що показують, як Венс перетворився з переконаного противника колишнього президента Дональда Трампа на його кандидата”, – пише видання.

Деякі цитати з його листів:

  • “Я ненавиджу поліцію. Коли я бачу, скільки негативного досвіду спілкування з поліцією було в мене самого, я не можу уявити, через що проходить чорношкірий хлопець”, – написав Венс у 2014 році після вбивства поліцейським 18-річного афроамериканця Майкла Брауна у Фергюсоні.
  • “Я вражений риторикою Трампа. Я завжди знав, що люди вірять у божевільне лайно. І завжди знаходилися демагоги, готові скористатися людьми, які вірять у божевільне лайно”, – сказано в листі 2015 року, коли Трамп уперше висунув свою кандидатуру.
  • “Що більше білих людей захочуть проголосувати за Трампа, то більше страждатимуть чорні”, – висловився Венс за два місяці до перемоги Трампа на виборах 2016 року.
  • “Людина, гідна морального осуду. Я знаю, що ніколи не зможу підтримати Трампа, якщо це справді матиме значення”, – того ж 2016 року писав Венс.

Незабаром після публікації NYT про критику на адресу Трампа, під час візиту до Міннесоти, кандидат у віцепрезиденти США від республіканців дав коментар ABC News. Венс заявив, що Трампу байдужа критика.

“У нього пам’ять, як у слона, і він, безумовно, пам’ятає критику, яку робили люди. Але саме в цьому ЗМІ, на мою думку, насправді не розуміють Трампа. Дональд Трамп визнає, що люди можуть змінювати свою думку”, – сказав Венс.

“Трампу байдуже, що я сказав вісім років тому. Його хвилює, чи зможемо ми разом успішно керувати країною”, – додав він.

Ольга Степанова

Recent Posts

ТОП-4  фрази СРСР, які зруйнували впевненість у цілому поколінні

Декілька висловів з радянських часів досі впливають на наше життя. І часто ми цього навіть…

11 хв. ago

Створюють новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

В Україні готується до створення єдиного державного реєстру військовослужбовців. Член Комітету Верховної Ради з питань…

26 хв. ago

Українським водіям у Німеччині загрожують штрафи за “неправильні” номер

Українським водіям у Німеччині загрожують нові штрафи. Як передає "Хвиля", про це йдеться на офіційній сторінці для українських біженців…

41 хв. ago

Чому повітря в Києві не очищується швидко: назвали причину

У Вишгородському районі відбулася масштабна лісова пожежа, зазначили у Департаменту захисту довкілля і адаптації до…

51 хв. ago

The Guardian: У Путіна знали про операцію ЗСУ в Курській області, але не змогли підготуватися

Російське військове командування передбачало операцію ЗСУ в Курській області і протягом кількох місяців розробляло плани…

1 годину ago

Землю накрила магнітна буря червоного рівня: що треба знати

20 вересня сонячна активність підвищилась до К-індексу 7. Це червоний рівень, який відповідає сильним геомагнітним…

1 годину ago