Студентом Джей Ді Венс критикував Трампа, називав його демагогом і дружив із трансгендером

Навчаючись у Єльському університеті на юриста, нинішній кандидат у віцепрезиденти від республіканців Джей Ді Венс погано відгукувався про Дональда Трампа і товаришував із трансгендером Софією Нельсон.

Це випливає з електронних листів Венса, які його колишня однокурсниця Нельсон передала американській газеті The New York Times.

Трансгендер София Нельсон

Незважаючи на різницю в поглядах, зв’язок Венса і Нельсон тривав десятиліття.

Видання опублікувало витяги з приблизно 90 послань Венса 2014-2017 років. Листи показують, що він радикально змінив свою думку про Трампа.

“Листи доповнюють наявний масив доказів, що показують, як Венс перетворився з переконаного противника колишнього президента Дональда Трампа на його кандидата”, – пише видання.

Деякі цитати з його листів:

  • “Я ненавиджу поліцію. Коли я бачу, скільки негативного досвіду спілкування з поліцією було в мене самого, я не можу уявити, через що проходить чорношкірий хлопець”, – написав Венс у 2014 році після вбивства поліцейським 18-річного афроамериканця Майкла Брауна у Фергюсоні.
  • “Я вражений риторикою Трампа. Я завжди знав, що люди вірять у божевільне лайно. І завжди знаходилися демагоги, готові скористатися людьми, які вірять у божевільне лайно”, – сказано в листі 2015 року, коли Трамп уперше висунув свою кандидатуру.
  • “Що більше білих людей захочуть проголосувати за Трампа, то більше страждатимуть чорні”, – висловився Венс за два місяці до перемоги Трампа на виборах 2016 року.
  • “Людина, гідна морального осуду. Я знаю, що ніколи не зможу підтримати Трампа, якщо це справді матиме значення”, – того ж 2016 року писав Венс.

Незабаром після публікації NYT про критику на адресу Трампа, під час візиту до Міннесоти, кандидат у віцепрезиденти США від республіканців дав коментар ABC News. Венс заявив, що Трампу байдужа критика.

“У нього пам’ять, як у слона, і він, безумовно, пам’ятає критику, яку робили люди. Але саме в цьому ЗМІ, на мою думку, насправді не розуміють Трампа. Дональд Трамп визнає, що люди можуть змінювати свою думку”, – сказав Венс.

“Трампу байдуже, що я сказав вісім років тому. Його хвилює, чи зможемо ми разом успішно керувати країною”, – додав він.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

25 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

27 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

28 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

38 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

40 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

42 хв. ago