Поцілунки та обійми: Меланія Трамп підтримала чоловіка на мітингу в Нью-Йорку

Дружина колишнього президента США та кандидата на виборах від Республіканської партії Дональда Трампа, Меланія, з’явилася на мітингу чоловіка в Нью-Йорку, чим вразила присутніх. Про це пише газета New York Post.

Колишня перша леді США вперше виступила на публіці у рамках передвиборчої кампанії республіканця. Сам Трамп вийшов на сцену, обійняв дружину та поцілував її в щоку. “Ми раді, що до нас приєдналася моя красуня-дружина”, – заявив Дональд під оплески та вигуки.

За словами журналістів, Меланія лише зрідка з’являлася на приватних заходах. Дружина Трампа не виступала на публіці навіть після замаху на її чоловіка у Пенсільванії. Тоді вона обмежилася заявою.

Під час мітингу у Нью-Йорку Меланія звернула увагу на зниження якості життя у цьому місті за останні кілька років. Вона також висловила впевненість, що Трамп стане наступним президентом США. На думку Меланії, він поверне велич Нью-Йорку та всій Америці.

Нагадаємо, кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп виступив на мітингу в Madison Square Garden у Нью-Йорку, де його соратники розпочали захід з низки грубих і расистських висловлювань. Трамп сподівався використати цю знакову платформу для висловлення критики на адресу кандидатки від Демократичної партії Камали Гарріс. Проте штат востаннє підтримав республіканського кандидата на президентських виборах у 1984 році.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Знову блекаут?: в Україні почали відключати світло

Одразу у двох областях України запровадили графіки аварійних відключень. Що буде зі світлом в Україні…

11 хв. ago

Мобілізація стане ще суворішою: призов посилять у рази – що готують ТЦК

У Чернігівській області активізуються зусилля щодо посилення мобілізації, про що повідомив голова обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.…

15 хв. ago

Прогноз погоди на листопад: коли чекати справжніх холодів в Україні

Українців у листопаді очікує досить звична погода, хоча схід та південний схід можуть потішити трохи…

17 хв. ago

Військових обурив рейтинг армій світу: чому Росії віддали перше місце

В свіжому рейтингу армій світу Росію поставили на перше місце. Як припустив військовий Саід Ісмагілов,…

20 хв. ago

Депутат пояснив, що спонукає суддів та прокурорів брати хабарі

Україною прокотилася хвиля викриття посадовців на протиправних діях — отриманні хабарів, ймовірно, незаконних пенсій тощо.…

25 хв. ago

Україні потрібно посилити мобілізацію, але чоловіки бояться воювати, – Foreign Policy

Мобілізація залишається однією з найбільш обговорюваних тем серед українців, а більшість експертів вважають її темпи недостатніми…

41 хв. ago