“Ти лох, ти невдаха”: Байден і Трамп “погризлися” під час дебатів

У центрі уваги вибори в США 2024. Вже відбулися перші теледебати між чинним президентом Штатів – демократом Джо Байденом, та екс-очільником країни, республіканцем Дональдом Трампом. Під час заходу політики “погризлися”.

Зокрема, президент Штатів процитував історію 2020 року з The Atlantic, у якій повідомлялося, що Трамп нібито приватно перед генералами очорнював загиблих військовослужбовців США, називаючи їх “невдахами” та “лохами”, пише CNN.

Згадуючи свого сина Бо Байдена, ветерана війни в Іраку, який помер від раку мозку, лідер країни сказав: “Мій син не був невдахою, не був лохом. Ти лох, ти невдаха”, – заявив він.

Трамп стверджує, що не говорив образливі слова про американських військових. “По-перше, це була вигадана цитата, “лохи та невдахи”. Вони вигадали. Це було в третьосортному журналі, який зазнає краху, як і багато з цих журналів”, – стверджував республіканець.

Байден також різко критикував юридичні проблеми Трампа, порівнюючи мораль свого опонента з “вуличним котом”. “Злочини, у яких вас все ще звинувачують, і подумайте про всі цивільні покарання, які ви маєте. Скільки мільярдів доларів ви винні у вигляді цивільних штрафів за розбещення жінки в публічних місцях? Для виконання цілого ряду справ? Займатися сексом із порнозіркою вночі, поки ваша дружина була вагітна?” – поставив питання демократ. 

Республіканець, своєю чергою, говорив, що у США та в світі Байдена нібито не поважають. “Вся країна вибухає через вас, тому що вони не поважають вас, а вони повинні поважати свого президента”, – заявив він.

Трамп також вихвалявся своїми досягненнями під час першого президентського терміну і назвав Байдена “скаржником”, який нібито “нічого не робить”. “Ми відбудували армію, ми отримали найбільше зниження податків в історії, найбільше скорочення регуляторних норм в історії… Причина, по якій у нього є робочі місця, полягає в тому, що я скоротив регулювання, яке давало робочі місця”, – стверджував політик.

Байден своєю чергою назвав Трампа “скиглієм”. На його думку, республіканець у разі програшу на виборах може не витримати “не можете витримати втрату”. “Щось зламалося в тобі, коли ти минулого разу програв”, – заявив очільник Штатів.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Великий удар під дих Москві”: нардеп Дунда запропонував ЗСУ зайти в Білорусь

Нещодавно самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляв, що їм потрібно готуватися до війни, як уже зараз…

19 хв. ago

Жінку оштрафували на 140 тисяч гривень через ТЦК і забрали телефон

У Чернігівській області жінку оштрафували на 140 тисяч гривень за те що вона у місцевому…

32 хв. ago

Не наші методи: нардеп “Слуги народу” вважає, що гроші добровольцям ЗСУ не потрібні

Народний депутат Ігор Кривошеєв називає виплати військовим "неправильною мотивацією". Народний депутат від "Слуги народу" Ігор Кривошеєв вважає,…

38 хв. ago

Через густий туман у Києві трапилось багато серйозних ДТП: подробиці та фото, відео

У суботу, 5 жовтня, Київ опинився в умовах густого туману, що спричинило значне ускладнення ситуації…

52 хв. ago

Окупанти будуть атакувати Запоріжжя: у ЗСУ спрогнозували, кили буде гаряче

Ситуація на Запорізькому напрямку неспокійна. Окупанти можуть активізувати штурми вже найближчими днями. Але прямо зараз активність росіян…

1 годину ago

Українцям пропонують виживати на 3000 гривень: у владі кажуть – це реально

Проєкт державного бюджету на 2025 рік передбачає замороження соціальних стандартів через обмежені ресурси. Зокрема, підвищення…

1 годину ago