“Ти лох, ти невдаха”: Байден і Трамп “погризлися” під час дебатів

У центрі уваги вибори в США 2024. Вже відбулися перші теледебати між чинним президентом Штатів – демократом Джо Байденом, та екс-очільником країни, республіканцем Дональдом Трампом. Під час заходу політики “погризлися”.

Зокрема, президент Штатів процитував історію 2020 року з The Atlantic, у якій повідомлялося, що Трамп нібито приватно перед генералами очорнював загиблих військовослужбовців США, називаючи їх “невдахами” та “лохами”, пише CNN.

Згадуючи свого сина Бо Байдена, ветерана війни в Іраку, який помер від раку мозку, лідер країни сказав: “Мій син не був невдахою, не був лохом. Ти лох, ти невдаха”, – заявив він.

Трамп стверджує, що не говорив образливі слова про американських військових. “По-перше, це була вигадана цитата, “лохи та невдахи”. Вони вигадали. Це було в третьосортному журналі, який зазнає краху, як і багато з цих журналів”, – стверджував республіканець.

Байден також різко критикував юридичні проблеми Трампа, порівнюючи мораль свого опонента з “вуличним котом”. “Злочини, у яких вас все ще звинувачують, і подумайте про всі цивільні покарання, які ви маєте. Скільки мільярдів доларів ви винні у вигляді цивільних штрафів за розбещення жінки в публічних місцях? Для виконання цілого ряду справ? Займатися сексом із порнозіркою вночі, поки ваша дружина була вагітна?” – поставив питання демократ. 

Республіканець, своєю чергою, говорив, що у США та в світі Байдена нібито не поважають. “Вся країна вибухає через вас, тому що вони не поважають вас, а вони повинні поважати свого президента”, – заявив він.

Трамп також вихвалявся своїми досягненнями під час першого президентського терміну і назвав Байдена “скаржником”, який нібито “нічого не робить”. “Ми відбудували армію, ми отримали найбільше зниження податків в історії, найбільше скорочення регуляторних норм в історії… Причина, по якій у нього є робочі місця, полягає в тому, що я скоротив регулювання, яке давало робочі місця”, – стверджував політик.

Байден своєю чергою назвав Трампа “скиглієм”. На його думку, республіканець у разі програшу на виборах може не витримати “не можете витримати втрату”. “Щось зламалося в тобі, коли ти минулого разу програв”, – заявив очільник Штатів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Безугла розкритикувала Сирського і написала на нього заяву в ДБР (скріншоти)

Народна депутатка України, членкиня фракції "Слуга народу" Мар’яна Безугла написала заяву до Державного бюро розслідувань…

55 хв. ago

Українцям назвали шість категорій, кому не потрібно оновлювати дані у ТЦК

Згідно з новим законопроектом про мобілізацію, який набув чинності 18 травня 2024 року, визначено шість…

1 годину ago

Відома українська гумористка обурила жартом про «тупеньких дітей»

Відома українська гумориста Лєра Мандзюк обурила невдалим жартом про «тупеньких дітей» і нарвалася на різку…

1 годину ago

Пік спеки ще не пройдено: синоптик розповів, яким буде початок липня в Україні

Після надзвичайно спекотного завершення червня погода в Україні місцями стане трохи прохолоднішою. На це вплинуть дощі, які…

1 годину ago

Понад 8500 грн, і це тільки за світло: взимку українці можуть залишитися без штанів через платіжки

В Україні з 1 липня не зміниться вартість електроенергії. При цьому у липні українці платитимуть за електроенергію,…

2 години ago

На борту було 10 людей: в Росії розбився черговий гелікоптер, що відомо

В Росії розбився черговий гелікоптер. У неділю, 30 червня, у Бодайбінському районі Іркутської області Росії здійснив…

2 години ago