Боїться, що вб’ють: Арестович заявив, що хотів би воювати за Україну, але не може

Колишній радник Офісу президента України, а нині звичайний втікач Олексій Арестович знову зробив кілька скандальних заяв. Так, він заявив, що “з радістю б повоював за свою Батьківщину”, але йому нібито не дають цього зробити “дуже уповноважені люди”. Також Арестович заявив, що боїться, що його нібито “точно вб’ють свої”.

Про це опальний ексрадник сказав в інтерв’ю російській журналістці Катерині Гордєєвій. Арестович поскаржився, що йому нібито не дають воювати. Хоча йому, нібито, ну дуже хочеться повернутися в Україну та воювати.

“Я б із задоволенням пішов повоювати за свою батьківщину, але мені просто не дають. Існує така штука, як продаж координат. На полі бою, куди б я не приїхав, мої координати продадуть наступного дня Росії й туди прилетить “Іскандер” якийсь… Мало того, що сам загину, ще загинуть люди навколо мене. І це неминуче – мене уб’ють на війні, гарантовано, стовідсотково – свої, здавши вашим”, – сказав він.

Останні заяви Арестовича з-за кордону

Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував заборону консульських послуг громадянам України призовного віку, яку 24 квітня впровадив Кабінет міністрів. Арестович зробив доволі несподівану заяву з цього приводу. Він вважає, що російський диктатор Володимир Путін може використати у власних інтересах цю історію. Наприклад, Путін, на думку Арестовича, запросто може запропонувати українським чоловікам за кордоном отримати російські паспорти. І ті, кому Україна відмовила в отриманні її документів, можуть взяти російські “книжки з куркою”.

Раніше Арестович також ділився своїми враженнями та спогадами до другої річниці військового вторгнення росії до України. Він відзначив, що у 2014 році Україна “зганьбилась”, адже росія захопила Крим та частину Луганської й Донецької областей, однак, вже у 2022 році, коли навіть не було достатньої кількості зброї, українці змогли відбитись. Арестович бачить у цьому наслідки самоорганізації, “козацького духу” та тому, що українці стріляли у відповідь по ворогу та не йшли на поступки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Безугла розкритикувала Сирського і написала на нього заяву в ДБР (скріншоти)

Народна депутатка України, членкиня фракції "Слуга народу" Мар’яна Безугла написала заяву до Державного бюро розслідувань…

42 хв. ago

Українцям назвали шість категорій, кому не потрібно оновлювати дані у ТЦК

Згідно з новим законопроектом про мобілізацію, який набув чинності 18 травня 2024 року, визначено шість…

47 хв. ago

Відома українська гумористка обурила жартом про «тупеньких дітей»

Відома українська гумориста Лєра Мандзюк обурила невдалим жартом про «тупеньких дітей» і нарвалася на різку…

50 хв. ago

Пік спеки ще не пройдено: синоптик розповів, яким буде початок липня в Україні

Після надзвичайно спекотного завершення червня погода в Україні місцями стане трохи прохолоднішою. На це вплинуть дощі, які…

52 хв. ago

Понад 8500 грн, і це тільки за світло: взимку українці можуть залишитися без штанів через платіжки

В Україні з 1 липня не зміниться вартість електроенергії. При цьому у липні українці платитимуть за електроенергію,…

2 години ago

На борту було 10 людей: в Росії розбився черговий гелікоптер, що відомо

В Росії розбився черговий гелікоптер. У неділю, 30 червня, у Бодайбінському районі Іркутської області Росії здійснив…

2 години ago