Трамп заявив, що у школах без дозволу батьків дітям міняють стать – CNN

Кандидат на посаду президента США Дональд Трамп знову стверджує, буцімто школи таємно відправляють дітей-трансгендерів на операції для корекції статі відповідно до їхнього самосприйняття. Про це повідомляє CNN.

Трамп уперше заговорив про це наприкінці серпня. Згодом ЗМІ викрили цю брехню, проте з наближенням виборів експрезидент знову повернувся до неї.

«Ви знаєте, вони беруть вашу дитину – є такі місця – ваш хлопчик іде до школи, а повертається дівчинкою. Зрозуміло? Без згоди батьків», – сказав кандидат від республіканців в інтерв’ю Fox News. Згодом він повторив цю тезу в іншому інтерв’ю.

При цьому Трамп не уточнив, де саме таке відбувається.

Зазначається, що журналісти не знайшли жодних доказів того, що будь-де у Сполучених Штатах школи відправляли дітей на хірургічну корекцію статі без згоди батьків або проводили несанкціоновані операції на місці.

Про те, що розповідь Трампа не відповідає дійсності, заявили й експерти з питань охорони здоров’я трансгендерних осіб.

До слова, ексочільник Сполучених Штатів Америки та кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп пригрозив російському диктатору Володимиру Путіну ударом по центру Москви.

Напередодні зустрічі із Зеленським Дональд Трамп заявив, що президент України є «найкращим продавцем в історії», адже він приїжджає в США нібито просто для того, щоб повернутися додому із «60 мільярдами доларів».

Романчук Микола

Recent Posts

Таємницю катаклізмів буде розкрито: вчені пробурять свердловину в епіцентрі потужного землетрусу

Група міжнародних вчених, включно з Австралійським національним університетом (ANU), готується до доволі сміливої місії в…

7 хв. ago

Дженніфер Еністон зустрічається з лікарем, який зробив їй підтяжку грудей

Голлівудська зірка довгі роки була противницею ботокса і пластичних операцій, вважаючи за краще дорослішати природно.…

30 хв. ago

Ісландія переходить на чотириденний робочий тиждень – CNN

Ісландія офіційно переходить на чотириденний робочий тиждень. Згідно з дослідженням, опублікованим у п’ятницю, економіка країни перевершує більшість європейських…

33 хв. ago

Найбіднішим пенсіонерам перерахують виплати: коли дадуть більше грошей

В Україні анонсували перерахунок пенсій, який, зокрема, торкнеться отримувачів найнижчих виплат. Про це розповіла міністр…

34 хв. ago

Повинні з’являтися до ТЦК особисто: суд встановив новий порядок мобілізації

Якщо чоловіка було виключено з військового обліку рішенням військово-лікарської комісії (ВЛК) через непридатність до служби,…

48 хв. ago

Низька зарплата, але королівські привілеї: у короля Чарльза III нова вакансія

У Віндзорському палаці з'явилася вакансія хатньої робітниці. Цікавим є те, що їй обіцяють зарплату нижчу…

1 годину ago