Безугла іронічно привітала Сирського з днем народження

Нардепка Мар’яна Безугла зробила емоційний допис, присвячений дню народження головкома ЗСУ Олександра Сирського. Вона заявила, що під його керівництвом приймаються “тупі рішення”, які подаються “як єдино правильні”. Парламентарка закликала особовий склад ЗСУ не мовчати про помилки у керівництві українським військом.

Також Безугла висловила жаль, що Сирський самостійно не склав свої повноваження. За її словами, генерал мав вчинити так само як президент США Джо Байден, який зняв свою кандидатуру з виборів цього року. Відповідний пост Безугла поширила у своєму телеграм-каналі.

“З Днем народження, Олександре Станіславовичу. Щиро жалкую, що вам сьогодні 59, а не 65, і що ви не вчинили, як Байден. (Ви) душите ЗСУ сильніше з кожним днем”, – написала нардепка.

Безугла наголосила на важливості змін у підходах до управління військом та викоріненні “культури брехні”, яка, на її думку, панує в командуванні ЗСУ. Вона підкреслила, що генералітет відстає в якості управління, а всі новаторські ідеї у війську можуть швидко знищити, якщо не вжити рішучих заходів.

“Не мовчіть! За вами пам’ять і кров побратимів. Перед нами шанс вирватися з лапок генеральського совка, показати ворогу справжню силу українського інтелекту, волі та навичок, гнучкості й вміння воювати,” – додала Безугла.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

58 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

60 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

1 годину ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago