В мережу злили плівки Пашинського, де він матюкається на український народ, ЗСУ та Залужного

В понеділок, 26 лютого, колишнього нардепа Сергія Пашинського відправили під варту в СІЗО за підозрою в незаконному заволодінні активами. Паралельно з цим в мережу злили “плівки Пашинського”. На них голос, схожий на голос Пашинського, постійно нецензурно лається, проходячись як-то кажуть “по матері” щодо всіх: і ЗСУ, і ексголовкома Валерія Залужного, і всього українського народу.  

Плівки від власних джерел отримав Telegram-канал “Украина Сейчас”. Варто, втім, зазначити, що нарізка може містити в собі вирвані з контексту цитати. 

На злитих записах чутно голос, схожий на голос Пашинського. Він веде переговори зі своїми партнерами та оточенням: політологами, військовослужбовцями тощо. 

На відео чутно, як “Пашинський” матюкає захисників України з “Азову”, а їхнього командира Андрія Білецького називає “чмом”. Третю штурмову бригаду в бесіді посилають туди ж, куди й російський воєнний корабель.

Також “Пашинський” заявляє, що “ви@бе” генерала Валерія Залужного. Під цим мається на увазі “вправить йому мізки”.  

Окрім цього, голос, схожий на голос екснардеп обговорює, як треба заробляти на оборонці. Він каже, що “не перший рік в цьому бізнесі”, а робити слід наступним чином: завищити вдвічі вартість продукції для українських військових.

Крім того, під час розмови “Пашинський” називає український народ “йо@@ним”. У правоохоронних органах запевняють, що “записи є автентичними, а голоси – оригінальними”.

Пашинський сів у СІЗО: що відомо

Нагадаємо, сьогодні Вищий антикорупційний суд (ВАКС) відправив Сергія Пашинського в СІЗО. Втім, підозрюваний може вийти під заставу в 272,5 мільйона гривень. Спершу сторона обвинувачення вимагала заставу в 299,9 мільйонів. 

Взяти на поруки Пашинського готові були військовослужбовець Мирослав Гай, екснардеп Ігор Лапін та генерал-майор Іван Лісовий. Пашинський має право оскаржити ухвалу ВАКС в Апеляційній палаті.

Нагадаємо, що підозру Пашинському повідомило НАБУ та САП ще 12 лютого. Його та бізнесмена Сергія Тищенка підозрюють в заволодінні арештованими нафтопродуктами олігарха “сім’ї Януковича” Сергія Курченка, які підлягали націоналізації. За версією слідства, ці дії завдали шкоди державі на понад 967 мільйонів гривень.

Ольга Степанова

Recent Posts

Смертоносний вітер і цунамі спопелять світ: що станеться, якщо Земля перестане обертатися (відео)

Гіпотетичні сценарії завжди цікавили дослідників, оскільки змушують подивитися на те, що ми знаємо, з іншого…

14 хв. ago

Скільки людей буде мобілізовано у 2024 році: нардеп розкрив плани

Командування Збройних сил України та військові на фронті зазначають, що потреба в особовому складі й мобілізації на…

23 хв. ago

Усе ще працювали: дайвер знайшов годинник вартістю 65 тисяч євро (фото)

Дайвер-любитель на ім'я Джорджіо знайшов на Майорці (Іспанія) годинник вартістю 65 тисяч євро і відмовився…

33 хв. ago

Російський генерал наказав обстріляти місто, в якому він народився — Нацполіція

Командувача дальньої авіації повітряно-космічних сил збройних сил Росії генерал-лейтенанта Сергія Кобилаша, який є уродженцем Одеси,…

42 хв. ago

Скоро заросте лісом: журналіст показав занедбаний залізничний вокзал у Донецьку

Журналіст Денис Казанський опублікував знімки залізничного вокзалу у Донецьку, який перебуває у руїнах. Приміщення тут…

54 хв. ago

Санаторій “Корал” у Криму отримав мільйони від влади РФ: ЗМІ знайшли слід українських власників – розслідування

У тимчасово окупованому Криму журналісти знайшли "клон" української компанії "Санаторій "Корал", зареєстрованої за законодавством Росії. Власниками компанії є колишня…

1 годину ago