Новий результат опитування: як голосуватимуть американці у семи ключових штатах

За десять днів до виборів президента США представниця Демократичної партії Камала Гарріс та представник Республіканської партії Дональд Трамп зрівнялися за рівнем підтримки. Йдеться про сім ключових так званих хистких штатів. Про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на соцопитування.

Дані опитування BloombergNews/Morning Consult свідчать, що Гарріс і Трамп йдуть нарівні — з 49% підтримки на кожного в семи штатах (Арізона, Джорджія, Мічиган, Невада, Північна Кароліна, Пенсільванія та Вашингтон). Статистична похибка опитування становить 1 відсоток.

Щоб перетягнути перевагу, Дональд Трамп має намір мобілізувати виборців, які зазвичай не приходять на вибори. Камала Гарріс намагається залучити жінок і “підібрати” поміркованих республіканців, які не є прихильниками Дональда Трампа.

Демократка випереджає свого опонента за деякими особистими якостями. Виборці віддають перевагу Гаррісу, коли йдеться про розумово здорового, чесного та милосердного кандидата. Ці виборці також найчастіше вважали Трампа небезпечним.

Однак екс-президент теж має сильні сторони, зокрема багато виборців вважають його досвідченим, патріотом і сильним лідером.

Як пише Bloomberg, Трамп має перевагу у найважливішому – економіці. Приблизно 50% американців у ключових штатах більше довіряють йому в економічних питаннях, тоді як Гарріс – 45%.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Поповнити картку через термінал не вийде: українцям готують нові обмеження із грошима

В Україні можуть відбутися суттєві зміни у порядку поповнення банківських карток. Пропоновані правила спрямовані обмеження…

2 хв. ago

Українка, яка впала з другого поверху та вибила зуби, викликала фурор в мережі

Популярний український блогер Ніколас Карма поділився новим роликом, головною героїнею якого стала жителька Запоріжжя. Українка…

11 хв. ago

Найпопулярніші моделі авто для викрадення в Україні за 2024 рік: злодії облюбували пікапи та бусики

В Україні відзначається різке скорочення кількості викрадень авто. За січень–вересень 2024 року вкрали 765 транспортних…

20 хв. ago

Прогноз погоди на вихідні 26–27 жовтня: де буде найтепліше

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…

22 хв. ago

Війська КНДР в Україні викликають головний біль у Китаю, – Foreign Policy

Направлення військ армії КНДР на війну Росії проти України непокоїть Китай. Про це пише Foreign Policy. Видання нагадує,…

28 хв. ago

Перукар “почаклував” над бездомним і тепер його плутають із зіркою: вражаюче перевтілення

Перукар Джошуа Сантьяго відомий тим, що подорожує по США й пропонує безплатну стрижку тим, хто…

39 хв. ago