Розвідка попередила Трампа про загрозу його життю

Співробітники розвідки поінформували кандидата у президенти США Дональда Трампа про реальну загрозу його життю з боку Ірану. Про це повідомили представники передвиборчого штабу Трампа, передає Axios.

Директор з комунікацій передвиборної кампанії республіканця Стівен Чунг заявив, що співробітники Управління директора національної розвідки (ODNI) поінформували Трампа «щодо реальних і конкретних загроз з боку Ірану вбити його у спробі дестабілізувати обстановку та посіяти хаос» у США.

«Співробітники розвідки встановили, що ці постійні та скоординовані атаки посилилися за останні кілька місяців, і співробітники правоохоронних органів усіх відомств працюють над тим, щоб забезпечити захист експрезидента Трампа та відсутність втручання у вибори», – наголосив Чунг.

Нагадаємо, що Райана Уеслі Рута звинуватили в замаху на вбивство кандидата в президенти США Дональда Трампа, яке сталося 15 вересня цього року. 

Того дня у Флориді неподалік гольф-клубу, в якому перебував Трамп, сталася стрілянина. Стрілка, 58-річного Раяна Уеслі Раута, було затримано. Він був озброєний штурмовою гвинтівкою та перебував біля гольф-клубу у Флориді, коли експрезидент грав у гольф.

Вже стало відомо, що Райан Раут залишив записку, в якій ідеться, що він мав намір вбити колишнього президента США.

До слова, Палата представників США ухвалила законопроєкт про посилення безпеки кандидатів у президенти. Причиною цьому стали замахи на експрезидента США Дональда Трампа.

Романчук Микола

Recent Posts

В реєстр Оберіг хочуть автоматично вносити дані про стан здоров’я військовозобов’язаних

До Закону «Основи законодавства України про охорону здоров'я» внесуть зміни, якими знімуть гарантії медичної таємниці…

26 хв. ago

П’яний київський адвокат влаштував стрілянину в заміському комплексі відпочинку

Поліція Київської області встановлює обставини стрільби, що сталася ввечері 24 вересня 2024 року в одному…

27 хв. ago

Нардеп Сергій Льовочкін оформив опікунство над матір’ю

Народний депутат від «Платформи за життя і мир» (раніше заборонена в Україні «ОПЗЖ») Сергій Льовочкін оформив опікунство над матір’ю.…

32 хв. ago

Чоловік відсудив 13$ тисяч, щоб вилікувати тривожність і депресію у свого собаки

Власникові джек-рассел-тер'єра, якого звуть Сіріус, вдалося відсудити понад 13 тисяч доларів США після того, як його домашній…

56 хв. ago

Перші повістки поштою уже отримують кияни (ФОТО)

Кияни почали отримувати повістки поштою. Відповідні фото з'явилися в мережі інтернет. Повістка. Фото з відкритих…

1 годину ago

Які літери зникнуть із номерних знаків українських машин

Кабінет Міністрів України запровадив заборону на демонстрацію символіки, яка асоціюється з підтримкою збройної агресії Російської…

1 годину ago