Дональд Трамп казиться через свій опецькуватий образ у ЗМІ – The Washington Post

Колишнього президента США Дональда Трампа роздратувала критика ЗМІ, які зображують його менш зайнятим у передвиборній кампанії порівняно з опоненткою Камалою Гарріс. Зокрема, Трамп незадоволений, що його зображують опецькуватим і марудним. Через це штаб Трампа відповів низкою заходів, щоб продемонструвати його активність перед виборцями.

Про крайню невдоволеність Трампа тим, як його зображують у медіа під час передвиборної кампанії, стало відомо з джерел, що поділилися інформацією з газетою The Washington Post. Репортажі, які показують Трампа менш завзятим у роботі порівняно з його опоненткою Камалою Гарріс, почали викликати в нього роздратування.

Втім, кілька колишніх радників Трампа розповіли виданню, що політик завжди намагався зменшити кількість зобов’язань у своєму графіку в серпні. Трамп традиційно присвячує цей період часу родині та регулярно грає в гольф. Однак, після критики в ЗМІ минулого тижня, його штаб організував низку заходів, щоб продемонструвати активність кандидата на посаду президента.

Тепер медіа, які дізналися про роздратування Трампа через його лінивий образ, створений у ЗМІ, мають змогу слідкувати за зміною у рисах кандидата у президенти США. Та наразі невідомо, чи зможуть заходи трампівського штабу змінити лінивий стиль свого кандидата, щоб якось протидіяти його незграбному висвітленню у медіа.

Коли перші дебати та вибори в США

Варто нагадати, що вибори президента США відбудуться 5 листопада, а перші дебати між кандидатами заплановані на 10 вересня. Спочатку передбачалося провести три дебати за участю Трампа та Гарріс, але віце-президент відмовилася від участі у студії телеканалу Fox News, чим ослабила свої позиції.

21 липня 2024 року президент США Джо Байден оголосив про свій вихід з перегонів, висунувши кандидатуру Камали Гарріс. Тоді Дональд Трамп глузливо зазначив, що її буде перемогти ще легше, ніж Джо Байдена. 

Втім, Гарріс у липні зібрала вдвічі більше коштів на виборчу кампанію, ніж Трамп. Загальний фонд Гарріс перевищує $370 млн. У липні Гарріс зібрала $310 млн, тоді як Трамп, який пережив замах під час мітингу в Пенсільванії, зібрав лише $137 млн й дуже цим пишався.

Наразі Камала Гарріс активно нарощує силу у передвиборчій гонці. Опитування свідчать про те, що вона вже навіть випереджає свого суперника Дональда Трампа. Зокрема, це стосується ключових хитких штатів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Банки розкриють таємницю за першим запитом: більше нічого не приховати

В Україні готуються внести важливі зміни в правила розкриття банківської таємниці у випадках запитів від…

31 секунда ago

У США виявили щелепи морського чудовиська віком 80 мільйонів років

У Техасі були виявлені скам'янілості величезного рідкісного мозазавра з гігантськими кулястими зубами, як показало нове дослідження. Два…

2 хв. ago

Чи повертатиме ЄС чоловіків призовного віку в Україну: єврокомісарка дала відповідь

У ЄС заявили, що застосування диференційованого підходу до українських біженців, що базувався би на їхній статі,…

4 хв. ago

Розсилка повісток поштою: депутат попередив про “величезну проблему” для військовозобов’язаних

В Україні почали розсилати повістки через "Укрпошту", однак у разі неправильного оформлення повісток у військовозобов'язаних можуть виникнути…

7 хв. ago

Вирви до сотні метрів: з’явилися нові супутникові знімки наслідків ударів по складу БК в Торопці

Внаслідок атаки на склад РФ з БК в Тульській області з'явилися величезні вирви. Про це свідчать супутникові…

8 хв. ago

РФ готує масовану ракетну атаку по Україні – накопичує Х-101 на аеродромі “Оленья”

У Центрі протидії дезінформації також нагадали, що країна-агресорка Росія постійно намагається звинуватити Україну в усіх…

11 хв. ago