Дональд Трамп казиться через свій опецькуватий образ у ЗМІ – The Washington Post

Колишнього президента США Дональда Трампа роздратувала критика ЗМІ, які зображують його менш зайнятим у передвиборній кампанії порівняно з опоненткою Камалою Гарріс. Зокрема, Трамп незадоволений, що його зображують опецькуватим і марудним. Через це штаб Трампа відповів низкою заходів, щоб продемонструвати його активність перед виборцями.

Про крайню невдоволеність Трампа тим, як його зображують у медіа під час передвиборної кампанії, стало відомо з джерел, що поділилися інформацією з газетою The Washington Post. Репортажі, які показують Трампа менш завзятим у роботі порівняно з його опоненткою Камалою Гарріс, почали викликати в нього роздратування.

Втім, кілька колишніх радників Трампа розповіли виданню, що політик завжди намагався зменшити кількість зобов’язань у своєму графіку в серпні. Трамп традиційно присвячує цей період часу родині та регулярно грає в гольф. Однак, після критики в ЗМІ минулого тижня, його штаб організував низку заходів, щоб продемонструвати активність кандидата на посаду президента.

Тепер медіа, які дізналися про роздратування Трампа через його лінивий образ, створений у ЗМІ, мають змогу слідкувати за зміною у рисах кандидата у президенти США. Та наразі невідомо, чи зможуть заходи трампівського штабу змінити лінивий стиль свого кандидата, щоб якось протидіяти його незграбному висвітленню у медіа.

Коли перші дебати та вибори в США

Варто нагадати, що вибори президента США відбудуться 5 листопада, а перші дебати між кандидатами заплановані на 10 вересня. Спочатку передбачалося провести три дебати за участю Трампа та Гарріс, але віце-президент відмовилася від участі у студії телеканалу Fox News, чим ослабила свої позиції.

21 липня 2024 року президент США Джо Байден оголосив про свій вихід з перегонів, висунувши кандидатуру Камали Гарріс. Тоді Дональд Трамп глузливо зазначив, що її буде перемогти ще легше, ніж Джо Байдена. 

Втім, Гарріс у липні зібрала вдвічі більше коштів на виборчу кампанію, ніж Трамп. Загальний фонд Гарріс перевищує $370 млн. У липні Гарріс зібрала $310 млн, тоді як Трамп, який пережив замах під час мітингу в Пенсільванії, зібрав лише $137 млн й дуже цим пишався.

Наразі Камала Гарріс активно нарощує силу у передвиборчій гонці. Опитування свідчать про те, що вона вже навіть випереджає свого суперника Дональда Трампа. Зокрема, це стосується ключових хитких штатів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Китай підвищить пенсійний вік вперше за 70 років

Китай, про можливу зустріч лідера якого, Сі Цзіньпіна, з президентом України Володимиром Зеленським повідомлялося раніше, ухвалив…

4 хв. ago

Лонг боб – трендова стрижка на середнє волосся, яка омолоджує та пасує майже всім жінкам

Стрижку лонг-боб, або подовжений боб можна впізнати по асиметричному зрізу, хоча однакова довжина по всьому периметру теж зустрічається, відкритій…

13 хв. ago

Жінка дізналася, що дитяча “одержимість” чоловіка може коштувати цілий статок

31-річна Маделін Брайс із Канзас-Сіті (штат Міссурі, США) не підозрювала, що її чоловік 29-річний Хуан…

21 хв. ago

“Творить дива”: експерт назвав натуральний засіб, який врятує білі шкарпетки

Прання - це клопітка справа, якщо ви намагаєтеся зберегти первозданний вигляд, особливо коли йдеться про білі…

28 хв. ago

Другий супутник Землі: скоро у нашої планети з’явиться ще один Місяць

Починаючи з кінця вересня, Земля матиме одразу два природні супутники — звичний нам Місяць і…

37 хв. ago

Мегацунамі змусило Землю вібрувати дев’ять днів, – дослідження

У вересні минулого року на сході Гренландії обвалилася гірська вершина заввишки 1,2 кілометра. Це призвело до сплеску…

46 хв. ago