“Перемогли Наполеона і Гітлера”: Трамп назвав 2 причини, які дозволили РФ напасти на Україну

Кандидат у президенти США Дональд Трамп розкрив подробиці своєї розмови з Володимиром Зеленським і назвав Джо Байдена одним із винуватців війни в Україні.

Про це він сказав в інтерв’ю Fox News.

Трамп розповів, що сказав Зеленському, що “ми маємо закінчити цю війну”. Американський політик переконаний у непереможності РФ.

“Вони (російська армія – ред.) військова машина. Ви зіткнулися з військовою машиною. Це те, що вони роблять – вони ведуть війни. Вони перемогли Наполеона. Вони перемогли Гітлера.  І весняний наступ так і не відбувся. У росіян мільйони снарядів і тисячі танків. Багато росіян було вбито, але багато українців було вбито. Цього не повинно було статися”, – сказав кандидат у президенти США.

За його словами, російський диктатор Володимир Путін та глава Китаю Сі Цзіньпін – “сильні хлопці”.

На думку Трампа, Путін вирішив напасти на Україну з двох причин – підняття цін на паливо, через що у Кремля з’явилися гроші, а також через вихід військ США з Афганістану. Одним із винуватців війни в України Трамп назвав Байдена.

“Байден не повинен був допустити цього. Це було легко зупинити. Президент Путін ніколи б цього не зробив – з двох причин. По перше, – ціни на нафту при мені були низькими. Я підтримував їх на низькому рівні. Я підтримував низькі ціни на бензин”, – нагадав політик.

Він звинуватив, що під час правління Байдена нафта значно здорожчала, внаслідок чого у Росії  “з’явилися величезні суми грошей”.

“Друга причина, через яку Путін пішов на це, полягає в тому, що він побачив Афганістан, як ми вийшли з нього”, – підсумував Дональд Трамп.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

56 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

58 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

59 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago