Трампа «катували» у в’язниці США? Штаб політика зробив скандальну заяву

Передвиборний штаб колишнього президента США та кандидата на цю посаду Дональда Трампа поширив розсилку, в якій йдеться про тортури, яких мільярдер нібито зазнав у в’язниці. Йдеться про фотографування для картотеки у рамках кримінальної справи. Про це пише Daily Mail.

«Я хочу, щоб ви пам’ятали, що вони зробили зі мною. Вони катували мене у в’язниці і зробили знімок для картотеки», – цитує його передвиборний штаб.

Нагадаємо, 24 серпня 2023 року Трамп пройшов формальну процедуру арешту у в’язниці округу Фултон. Колишнього американського президента сфотографували під час арешту у в’язниці в рамках справи про його спроби переглянути результати програних у 2020 році виборів. Мільярдер провів у в’язниці пів години, вніс заставу $200 тис. і вийшов на волю. Його знімки пізніше поширив офіс шерифа округу Фултон.

У лютневому звіті WinRed, республіканської онлайн-платформи для збору коштів, підтверджено, що Трамп зібрав колосальні $4,2 ​​млн наступного дня після того, як його фотографія була опублікована.

До того 2 серпня 2023 року Дональду Трампу було пред’явлено звинувачення у спробах скасувати вибори 2020 року у штаті Джорджія. 

Нагадаємо, Дональд Трамп та Джо Байден готуються до традиційних президентських дебатів у США, які відбудуться 27 червня. 90-хвилинні дебати відбуватимуться без аудиторії, щоб «забезпечити кандидатам можливість максимально використати час, відведений на дебати. Також передбачено дві рекламні паузи, коли працівникам кампанії буде заборонено спілкуватися з кандидатами.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Заблокують рахунки, оголосять у розшук та відберуть квартиру: що загрожує тим, хто не оновить дані у ТЦК

Військовозобов'язані українці, які не оновили дані у територіальному центрі комплектування, можуть отримати за це серйозне покарання. На…

40 хв. ago

Польща оголошує “війну” Газпрому: які претензії висуваються до компанії

Найбільша енергетична компанія Польщі, Orlen, попередила газові компанії в Угорщині, Словаччині та Австрії про можливе призупинення їхніх…

46 хв. ago

Вбивство російського пілота в Іспанії: стали відомі нові деталі

Кілери отримали готівку за вбивство російського пілота Максима Кузьмінова, який раніше вкрав гелікоптер Мі-8 для…

49 хв. ago

Найспекотніший вікенд місяця: прогноз погоди на вихідні 29–30 червня

За даними Sinoptik.ua, у більшості регіонів країни погода на вихідних буде сонячною (УФ-індекс сягне 8–11…

3 години ago

Досягне майже 130 тисяч: у Раді вирішили підняти зарплати помічникам нардепів

Народні депутати не можуть ефективно працювати, якщо не мають працівників з достатнім рівнем заробітної плати. Тому…

3 години ago

Путін подарував Ину “російський” лімузин Aurus із деталями з Південної Кореї (фото)

Сміючись і жартуючи, президент Росії Володимир Путін і лідер Північної Кореї Кім Чен Ин минулого…

6 години ago