«Ми все знаємо»: Арестович розповів, як зараз спілкується із Залужним

Ексрадник Офісу президента Олексій Арестович розповів, що він підтримує спілкування із ексголовнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним. Про це Арестович заявив в інтерв’ю російській журналістці Катерині Гордєєвій.

Інтерв’юерка поцікавилася в ексрадника, які він зараз має відносини із Залужним. На що він відповів, що може «у будь-який момент зателефонувати генералу» та поспілкуватися з ним. Арестович заявив, що Залужний ще очікує на переїзд до Великої Британії у якості посла України, а після його трансферу, Арестович може приїхати до нього у Лондон.

На питання щодо того, чи обговорює ексрадник політичну ситуацію в країні із Залужним та причини його відставки, Арестович натякнув, що ні.

«Ми все знаємо, а тріпати повітря, як це, промовляти речі, які так відомі – ми не любимо», – заявив Арестович. Також він додав, що дружить із Залужним вже майже 30 років. Проте, сам Залужний у публічній площині уникає цього факту, зауважив ексрадник.

Окремо Арестович вирішив наголосити на тому, що саме він, за його ж твердженням, «привів Залужного в Офіс президента».

«А хто Залужного привів в Офіс як кандидата, і завдяки кому призначили Залужного головкомом? Звичайно, це ж Мар’яна Безугла написала, не я. Я все підтверджую тільки після того, як хтось інший підтвердив. Це стало спільним місцем, я пробивав Залужного щосили і пробив», – заявив ексрадник Офісу президента.

Зокрема, він зауважив, що «відставка Залужного відбулася саме через конфлікт генерала та Зеленського у різних баченнях ведення війни».

«Розумієте, повинен бути головнокомандувач, який слухається політичну владу. Зеленський поставив собі такого. Добре це чи погано, не знаю. Було б добре, якби Зеленський зробив те, що говорив Залужний. Я, наприклад, теж казав йому, але він не зробив», – пожалівся Арестович. Також він додав, що після його звільнення з Офісу президента, Зеленському нібито більше «ніхто нічого не пояснює».

Нагадаємо, взимку Арестович запевняв, що перебував у США як «незалежний експерт з українського питання». Він також ухилявся він питання, як зміг покинути Україну. Водночас у лютому ексрадник голови Офісу президента засвітився на прогулянці у Монако.

Раніше Арестович зробив чергову проросійську заяву: хоче миритися з Путіним і позиватися до Заходу. Нагадаємо, що скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович після відходу з ОП з кожним місяцем ставав активніше критикувати чинну владу. Тепер разом із критикою української влади Арестович дедалі частіше робить проросійські заяви.

Згодом військово-політичний оглядач запевнив, що «постоїть за правду» і даватиме більше підстав для оптимізму. За його словами, в Україні нікуди не зникли «проблеми та недоліки» і він пообіцяв про них теж говорити, але водночас анонсував «період розмов про раціональність, смисли, розуміння».

Ольга Степанова

Recent Posts

У мережі написали про масову бійку в Києві: що каже поліція

У столичних Telegram-каналах ввечері суботи з'явилася інформація про масову бійку на одній з вулиць Києва.…

3 хв. ago

Європейці змінили поведінку у ресторанах: дані дослідження

Жителі більшості європейських країн почали вечеряти в ресторанах раніше, ніж до пандемії Дослідження Mastercard, проведене…

6 хв. ago

Причина у ваших думках: експерти назвали найпоширеніші сни та їхнє справжнє значення

Експерти розкрили деякі з найпоширеніших снів, які сняться людям, і те, що вони насправді означають. Про це пише видання…

12 хв. ago

Масове позбавлення субсидій та пільг: перезимувати буде ще складніше

Очікується, що у 2025 році кількість субсидій та пільг на оплату житла та комунальних послуг…

28 хв. ago

“Лише раз на місяць”: жінка розлучається з чоловіком після 40 днів шлюбу

Нещодавно жінка з Агри, що в індійському штаті Уттар-Прадеш, подала на розлучення зі своїм чоловіком…

35 хв. ago

Безробітні можуть отримати від 8 тисяч гривень в місяць: які умови

Безробітні українці можуть приєднатися до громадських робіт. Оплата на таких роботах складає не менше 8…

38 хв. ago