Юлія Тимошенко засвітилась в МакДональдзі, побачивши відео про Трампа

В мережі Інтернет 24 жовтня опублікували фотографію з Юлією Тимошенко в одеському МакДональдзі. Її помітили в компанії разом з урядовцями міста. Світлина поширилась незадовго після того, як кандидат в президенти США Дональд Трамп провів “робочу зміну” в закладі під час свого передвиборчого турне Пенсильванією. 

Лідерку партії “Батьківщина” супроводжували перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський та колишній віцемер Одеси Дмитро Жеман. Ймовірно, піар-акція Дональда Трампа надихнула команду Тимошенко теж відвідати заклад та поспілкуватись з майбутнім електоратом.  

На фотографії видно, що Тимошенко посміхається, спілкуючись з містянами. В місцевих пабліках повідомляють, що вона прийшла “пообідати бургерами”.

Олег Радковський (ліворуч), Юлія Тимошенко, Дмитро Жеман (праворуч). Фото: соціальні мережі

Відомо, що Юлія Володимирівна має таємну пристрасть до всесвітньої американської мережі фастфуду, але на відміну від Трампа вона так і не змогла використати це на користь своїй політичній кар’єрі. Вона неодноразово ділилась світлинами у своїх соцмережах, де користувалась послугами МакДональдзу. У одному з постів Тимошенко виклала фотографію з кавою на Набережно-Хрещатицькій вулиці в Києві з підписом “обідня кава по-українськи”.

Кава з McDonalds. Фото: Instagram Юлії Тимошенко

Також деякий час тому у своєму Instagrami Юлія Володимирівна привітала з поверненням McDonalds на ринок України. Нагадаємо, що мережа припинила свою діяльність з початку повномасштабного вторгнення Росії та повернулась восени 2022 року. На фото, яке Тимошенко опублікувала на своїй сторінці Instagram у вересні 2022,  вона куштує вишневий МакПиріг в офісі партії “Батьківщина” під час роботи.

Джерело: Instagram Юлії Тимошенко

Політики в McDonalds

Нещодавно кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп попрацював кухарем в одному з закладів McDonalds. Він смажив картоплю і роздавав її відвідувачам. Сам процес пройшов швидко, бо за словами Трампа він “пропрацював вже на 15 хвилин” довше за Камалу Гарріс.

Дональд Трамп на кухні McDonalds
Романчук Микола

Recent Posts

Президентка Грузії може сісти до в’язниці: названо умову

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі не виключає, що у разі перемоги на парламентських виборах партії «Грузинська мрія» її…

7 хв. ago

“Сіно носом пішло”: Лавров знову осоромився на саміті БРІКС, в мережі не стрималися

У ході саміту БРІКС, який проходить у Казані, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров неодноразово…

16 хв. ago

У Чечні невідомі розстріляли російську військову вантажівку, є загиблі (фото)

У Грозненському районі Чечні невідомі напали на російську військову вантажівку. Інцидент стався у четвер, 24…

25 хв. ago

Антитренди 2025 року: які речі втратять свою актуальність

До наступного року лишилося майже два місяці, тому деякі стилісти вже складають списки речей, які…

34 хв. ago

З 1 листопада по 31 березня: для водіїв запровадять нові правила та штрафи

Незабаром в Україні має з’явитися нова «зимова» вимога для автомобілістів. Відповідний проєкт закону №8369 уже перебуває на…

45 хв. ago

Кількість новобранців катастрофічно меншає: військові б’ють на сполох

Наразі в навчальних центрах Збройних сил України проходять підготовку близько 20 тисяч новобранців, хоча ще…

54 хв. ago