Юлія Тимошенко засвітилась в МакДональдзі, побачивши відео про Трампа

В мережі Інтернет 24 жовтня опублікували фотографію з Юлією Тимошенко в одеському МакДональдзі. Її помітили в компанії разом з урядовцями міста. Світлина поширилась незадовго після того, як кандидат в президенти США Дональд Трамп провів “робочу зміну” в закладі під час свого передвиборчого турне Пенсильванією. 

Лідерку партії “Батьківщина” супроводжували перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський та колишній віцемер Одеси Дмитро Жеман. Ймовірно, піар-акція Дональда Трампа надихнула команду Тимошенко теж відвідати заклад та поспілкуватись з майбутнім електоратом.  

На фотографії видно, що Тимошенко посміхається, спілкуючись з містянами. В місцевих пабліках повідомляють, що вона прийшла “пообідати бургерами”.

Олег Радковський (ліворуч), Юлія Тимошенко, Дмитро Жеман (праворуч). Фото: соціальні мережі

Відомо, що Юлія Володимирівна має таємну пристрасть до всесвітньої американської мережі фастфуду, але на відміну від Трампа вона так і не змогла використати це на користь своїй політичній кар’єрі. Вона неодноразово ділилась світлинами у своїх соцмережах, де користувалась послугами МакДональдзу. У одному з постів Тимошенко виклала фотографію з кавою на Набережно-Хрещатицькій вулиці в Києві з підписом “обідня кава по-українськи”.

Кава з McDonalds. Фото: Instagram Юлії Тимошенко

Також деякий час тому у своєму Instagrami Юлія Володимирівна привітала з поверненням McDonalds на ринок України. Нагадаємо, що мережа припинила свою діяльність з початку повномасштабного вторгнення Росії та повернулась восени 2022 року. На фото, яке Тимошенко опублікувала на своїй сторінці Instagram у вересні 2022,  вона куштує вишневий МакПиріг в офісі партії “Батьківщина” під час роботи.

Джерело: Instagram Юлії Тимошенко

Політики в McDonalds

Нещодавно кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп попрацював кухарем в одному з закладів McDonalds. Він смажив картоплю і роздавав її відвідувачам. Сам процес пройшов швидко, бо за словами Трампа він “пропрацював вже на 15 хвилин” довше за Камалу Гарріс.

Дональд Трамп на кухні McDonalds
Романчук Микола

Recent Posts

“П**арас бл*ть”: Лавров вилаявся на саміті БРІКС, бо йому наступили на ногу

Під час саміту БРІКС, який проходить у Казані, міністру закордонних справ Росії Сергію Лаврову один…

12 хв. ago

Учені зрозуміли, що саме проноситься перед очима вмираючого

Розповіді про передсмертний досвід розкривають сім основних тем. Вони можуть стати набагато драматичнішими, ніж яскраве світло, пише IFLScience. Лікарі навчилися реанімувати…

30 хв. ago

Туристичний сезон на Шрі-Ланці опинився під загрозою

Шрі-Ланка посилила заходи безпеки в популярних туристичних місцях після того, як США та Ізраїль закликали…

38 хв. ago

М’ясо буде, але купити його люди не зможуть: доведеться перейти на недорогі каші

Уже найближчим часом ціни на м'ясо в Україні можуть потроху піти вгору, кажуть економісти. Серед…

45 хв. ago

Найтрендовіші поєднання кольорів в одязі в новому сезоні: це просто шик

Цієї зими мода на поєднання кольорів в одязі відкриває нові горизонти, пропонуючи яскраві та сміливі…

54 хв. ago

Мобілізація чоловіків 50-60 років: у ТЦК заявили, що “вигрібатимуть” усіх підряд

Заборони щодо мобілізації громадян вікової категорії від 50 до 60 років немає. Про це йдеться у заяві Волинського обласного…

1 годину ago