“Відчувала себе шматком м’яса”: екс-модель звинуватила Трампа в сексуальних домаганнях

Кандидата на пост президента США Дональда Трампа знову звинуватили в сексуальних домаганнях. За два тижні до виборів колишня модель Стейсі Вільямс заявила, що Трамп “облапав” її 1993 року.

Як повідомляє BILD, екс-модель стверджує, що зараз вона вирішила розповісти подробиці інциденту, щоб запобігти обранню республіканця.

Зазначається, що з Трампом познайомив жінку її друг – бізнесмен Джеффрі Епштейн.

За словами моделі, коли вони зайшли в Trump Tower, Трамп “облапав” її – притягнув її до себе, обмацав руками всі її груди, талію і сідниці. Водночас, за її словами, вона бачила, як Трамп і Ептштейн обмінялися посмішками. На думку Вільямс, те, що трапилося, було якоюсь “нездоровою грою” між Трампом і бізнесменом. Незабаром після цього інциденту Епштейн розлучився з Вільямс.

“Я відчула сором і огиду, коли ми розійшлися в різні боки. Мені здавалося, я знову відчуваю всюди його руки. І в мене було жахливе відчуття…, що це якось зрежисовано. Я відчувала себе шматком м’яса”, – розповіла модель The Guardian.

За даними BILD, Вільямс уперше виступила з цими звинуваченнями на конференції організації Survivors for Kamala. Зазначається, що ця організація об’єднує людей, які пережили сексуальне або гендерне насильство, і проводить кампанію за обрання Камали Гарріс. Водночас, команда Трампа спростовує звинувачення і називає це “фабрикацією”.

Видання зазначає, що аналогічні звинувачення проти кандидата в президенти Трампа висувалися і раніше. Так, заява Стейсі – одна з численних, спрямованих проти колишнього президента. Серед інших випадків, Трампа звинувачують у неналежних діях щодо моделей, учасниць конкурсів краси, журналісток і колишніх співробітниць. Загалом понад 20 жінок висунули подібні звинувачення, що включають спроби поцілунків, домагання і грубі дотики, що Трамп послідовно заперечував.

“Раніше суд визнав доведеним епізод домагання в середині 1990-х років: тоді жертвою Трампа в одному з нью-йоркських універмагів стала письменниця Джин Керролл”, – пише BILD.

Романчук Микола

Recent Posts

Поцупили понад пів сотні двоколісних: у Рівному з’явилися серійні крадії мопедів

П'ятьох жителів Здолбунівської громади на Рівненщині затримали за викрадення понад пів сотні мопедів. Про це повідомляють у пресслужбі…

6 хв. ago

“Таких виплат немає ні в кого”: як прокурори отримують гігантські пенсії по інвалідності

Прокурори мали "лазівку" в законодавстві України ще з 2001 року, завдяки якій отримували найбільші виплати по…

15 хв. ago

Вчені назвали 5 речей, які роблять людину по-справжньому щасливою

Щастя – це індивідуальне поняття. Для когось – це здоров’я, для інших – купа грошей,…

24 хв. ago

“Всі були в захваті”: яке побачення є найкращим для Кейт Міддлтон та принца Вільяма

Принц Вільям і принцеса Кейт здивували всіх, коли вирушили на побачення у несподіване місце. Зокрема у жовтні…

33 хв. ago

Шестеро дітей P. Diddy зробили жорстку заяву про батька

Суд над музикантом має відбутися 5 травня 2025 року. Нещодавно стало відомо, що шестеро із сімох…

41 хв. ago

Росіяни отримали дані всіх виробників українських БПЛА

Російські окупанти отримали дані усіх виробників безпілотних систем в Україні. Йдеться про адреси, номери телефонів, електронні пошти.…

48 хв. ago