“Відчувала себе шматком м’яса”: екс-модель звинуватила Трампа в сексуальних домаганнях

Кандидата на пост президента США Дональда Трампа знову звинуватили в сексуальних домаганнях. За два тижні до виборів колишня модель Стейсі Вільямс заявила, що Трамп “облапав” її 1993 року.

Як повідомляє BILD, екс-модель стверджує, що зараз вона вирішила розповісти подробиці інциденту, щоб запобігти обранню республіканця.

Зазначається, що з Трампом познайомив жінку її друг – бізнесмен Джеффрі Епштейн.

За словами моделі, коли вони зайшли в Trump Tower, Трамп “облапав” її – притягнув її до себе, обмацав руками всі її груди, талію і сідниці. Водночас, за її словами, вона бачила, як Трамп і Ептштейн обмінялися посмішками. На думку Вільямс, те, що трапилося, було якоюсь “нездоровою грою” між Трампом і бізнесменом. Незабаром після цього інциденту Епштейн розлучився з Вільямс.

“Я відчула сором і огиду, коли ми розійшлися в різні боки. Мені здавалося, я знову відчуваю всюди його руки. І в мене було жахливе відчуття…, що це якось зрежисовано. Я відчувала себе шматком м’яса”, – розповіла модель The Guardian.

За даними BILD, Вільямс уперше виступила з цими звинуваченнями на конференції організації Survivors for Kamala. Зазначається, що ця організація об’єднує людей, які пережили сексуальне або гендерне насильство, і проводить кампанію за обрання Камали Гарріс. Водночас, команда Трампа спростовує звинувачення і називає це “фабрикацією”.

Видання зазначає, що аналогічні звинувачення проти кандидата в президенти Трампа висувалися і раніше. Так, заява Стейсі – одна з численних, спрямованих проти колишнього президента. Серед інших випадків, Трампа звинувачують у неналежних діях щодо моделей, учасниць конкурсів краси, журналісток і колишніх співробітниць. Загалом понад 20 жінок висунули подібні звинувачення, що включають спроби поцілунків, домагання і грубі дотики, що Трамп послідовно заперечував.

“Раніше суд визнав доведеним епізод домагання в середині 1990-х років: тоді жертвою Трампа в одному з нью-йоркських універмагів стала письменниця Джин Керролл”, – пише BILD.

Романчук Микола

Recent Posts

Найтрендовіші поєднання кольорів в одязі в новому сезоні: це просто шик

Цієї зими мода на поєднання кольорів в одязі відкриває нові горизонти, пропонуючи яскраві та сміливі…

5 хв. ago

Мобілізація чоловіків 50-60 років: у ТЦК заявили, що “вигрібатимуть” усіх підряд

Заборони щодо мобілізації громадян вікової категорії від 50 до 60 років немає. Про це йдеться у заяві Волинського обласного…

13 хв. ago

У Саудівській Аравії будують “‎хмарочос”‎-мегаполіс‎: вже загинули тисячі людей, – ЗМІ

Тисячі робітників щороку гинуть під час будівництва футуристичного "‎хмарочоса"‎-мегаполіса‎ The Line у Саудівській Аравії. Як повідомляє Daily…

22 хв. ago

Стосується всіх, хто має газовий котел: “Нафтогаз” попередив українців

У багатьох українців у будинках встановлені індивідуальні газові котли і для забезпечення ефективної роботи цих…

33 хв. ago

Труни, скелети і темрява: Готична родина перетворила свій будинок на царство темряви

Ну що ж, якщо ви думали, що ваша квартира з IKEA — це вершина декору,…

44 хв. ago

Підвищення тарифів вже погоджено: експерт назвав умови

Президент України Володимир Зеленський погодився на поступове підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги (ЖКП), навіть під…

50 хв. ago