“Відчувала себе шматком м’яса”: екс-модель звинуватила Трампа в сексуальних домаганнях

Кандидата на пост президента США Дональда Трампа знову звинуватили в сексуальних домаганнях. За два тижні до виборів колишня модель Стейсі Вільямс заявила, що Трамп “облапав” її 1993 року.

Як повідомляє BILD, екс-модель стверджує, що зараз вона вирішила розповісти подробиці інциденту, щоб запобігти обранню республіканця.

Зазначається, що з Трампом познайомив жінку її друг – бізнесмен Джеффрі Епштейн.

За словами моделі, коли вони зайшли в Trump Tower, Трамп “облапав” її – притягнув її до себе, обмацав руками всі її груди, талію і сідниці. Водночас, за її словами, вона бачила, як Трамп і Ептштейн обмінялися посмішками. На думку Вільямс, те, що трапилося, було якоюсь “нездоровою грою” між Трампом і бізнесменом. Незабаром після цього інциденту Епштейн розлучився з Вільямс.

“Я відчула сором і огиду, коли ми розійшлися в різні боки. Мені здавалося, я знову відчуваю всюди його руки. І в мене було жахливе відчуття…, що це якось зрежисовано. Я відчувала себе шматком м’яса”, – розповіла модель The Guardian.

За даними BILD, Вільямс уперше виступила з цими звинуваченнями на конференції організації Survivors for Kamala. Зазначається, що ця організація об’єднує людей, які пережили сексуальне або гендерне насильство, і проводить кампанію за обрання Камали Гарріс. Водночас, команда Трампа спростовує звинувачення і називає це “фабрикацією”.

Видання зазначає, що аналогічні звинувачення проти кандидата в президенти Трампа висувалися і раніше. Так, заява Стейсі – одна з численних, спрямованих проти колишнього президента. Серед інших випадків, Трампа звинувачують у неналежних діях щодо моделей, учасниць конкурсів краси, журналісток і колишніх співробітниць. Загалом понад 20 жінок висунули подібні звинувачення, що включають спроби поцілунків, домагання і грубі дотики, що Трамп послідовно заперечував.

“Раніше суд визнав доведеним епізод домагання в середині 1990-х років: тоді жертвою Трампа в одному з нью-йоркських універмагів стала письменниця Джин Керролл”, – пише BILD.

Романчук Микола

Recent Posts

Віталій Кім пояснив, чому взяв на поруки корабельну сосну Кормишкіну

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім офіційно пояснив, чому взяв на поруки народну депутатку Ірину Кормишкіну…

50 секунд ago

“Відмазали” тисячі ухилянтів: викрито працівників ТЦК в Києві з понад $1 млн готівкою (фото)

У Києві правоохоронці викрили працівників Голосіївського ТЦК, які допомогли ухилитись від мобілізації понад 1000 військовозобов'язаним…

10 хв. ago

Ізраїль відклав “помсту” Ірану за ракетний обстріл, The Times дізналось причину

Ізраїль вирішив відкласти "відплату" Ізраїлю за масштабний ракетний обстріл. Усе через витік розвідувальних даних Сполучених…

18 хв. ago

Які депозити вигідні після підвищення військового збору в Україні: відповідь банкіра

Збільшення військового збору з 1,5% до 5% призведе до зростання загального податкового навантаження з депозитних доходів до…

30 хв. ago

Вчені виявили потрійну чорну діру: це порушує модель смерті зірок

Астрономи вперше виявили потрійну чорну діру - систему, що складається з чорної діри, зірки та…

39 хв. ago

“Це максимум…”: військовий аналітик назвав “оптимальний вік для війни”

Варто одразу нагадати нашим читачам, що в Україні продовжується дія воєнного стану, а також відбуваються…

47 хв. ago