Медведєв пригрозив Польщі: вони “нариваються на неприємності”

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитрій Медведєв відреагував на рішення Польщі закрити російського консульства в Познані. Російський політик пригрозив полякам та заявив, що вони “нариваються на неприємності”. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Дмитрій Медведєв бурхливо відреагував на рішення Польщі закрити генконсульство РФ в Познані.

“Ці поляки нариваються на неприємності. Вони закривають наше консульство та подумують про висилку нашого посла”, – написав Дмитрій Медведєв у Twitter.

Також Медведєв заявив, що поляки чинять “швидке правосуддя” згадавши про вбитого у 1918 році в Москві німецького посла Вільгельма фон Мірбаха.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський повідомив про закриття російського консульства в Познані. За його словами, рішення було прийнято після того, як польська прокуратура представила переконливі докази спроб диверсій, за якими стояла зовнішня розвідка Росії. Сікорський зазначив, що співробітники посольства РФ будуть оголошені, як персони нон грата в Польщі.

“Як міністр закордонних справ, мій обов’язок – рішуче реагувати. Перший крок – закриття російського консульства в Познані. Ми не відступимо ні на крок. Ми захищаємо Республіку Польща, ми захищаємо поляків”, – сказав Сікорський.

Романчук Микола

Recent Posts

Найтрендовіші поєднання кольорів в одязі в новому сезоні: це просто шик

Цієї зими мода на поєднання кольорів в одязі відкриває нові горизонти, пропонуючи яскраві та сміливі…

31 секунда ago

Мобілізація чоловіків 50-60 років: у ТЦК заявили, що “вигрібатимуть” усіх підряд

Заборони щодо мобілізації громадян вікової категорії від 50 до 60 років немає. Про це йдеться у заяві Волинського обласного…

9 хв. ago

У Саудівській Аравії будують “‎хмарочос”‎-мегаполіс‎: вже загинули тисячі людей, – ЗМІ

Тисячі робітників щороку гинуть під час будівництва футуристичного "‎хмарочоса"‎-мегаполіса‎ The Line у Саудівській Аравії. Як повідомляє Daily…

18 хв. ago

Стосується всіх, хто має газовий котел: “Нафтогаз” попередив українців

У багатьох українців у будинках встановлені індивідуальні газові котли і для забезпечення ефективної роботи цих…

29 хв. ago

Труни, скелети і темрява: Готична родина перетворила свій будинок на царство темряви

Ну що ж, якщо ви думали, що ваша квартира з IKEA — це вершина декору,…

39 хв. ago

Підвищення тарифів вже погоджено: експерт назвав умови

Президент України Володимир Зеленський погодився на поступове підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги (ЖКП), навіть під…

46 хв. ago