Лукашенко розповів, хто заважає Заходу досягти миру в Україн

Олександр Лукашенко, самопроголошений президент Білорусі та людина, яка має талант з’являтися там, де його не чекають, знову розповів про те, як західні країни намагаються досягти миру в Україні, але нібито стикаються з “упертим” Зеленським. Цього разу білоруський диктатор вирішив повідати свою “історію” в інтерв’ю з російською пропагандисткою Ольгою Скабєєвою. І все це — на саміті БРІКС, де, здається, до Лукашенка ставилися так само, як до зайвої меблі.

Лукашенко, як завжди, був у своїй стихії: він звинуватив Зеленського в тому, що той не хоче йти на переговори на умовах Путіна — адже, як виявляється, це саме Захід “тискує” на українського президента, але “не передавлює” його настільки, щоб погодитися на територіальні поступки. Чудова казка для тих, хто вірить у політичну магію — якби тільки все було так просто.

Лукашенко впевнений: Захід втомився від війни і хоче швидше повернутися до своєї звичної рутини, та Зеленський раптом “уперся” і не бажає віддати території, ніби йдеться не про сотні тисяч життів і незалежність України. Іронія тут в тому, що Захід, за словами Лукашенка, вже “зрозумів”, що все “крах”, але Україна раптом вирішила захищати свою державу. Неймовірно, чи не так?

Усім давно відомо, що Росія пропонує “мирні переговори” тільки з умовою, що Україна відмовиться від своїх територій, розпрощавшись із мрією про НАТО та статусом без’ядерної країни. Це, за словами Лукашенка, саме те, що зараз нібито блокує Зеленський. Ну звісно, яка зухвалість з його боку — не погодитися на умови агресора!

Романчук Микола

Recent Posts

Вперше в історії на борту пасажирського літака запустили супутниковий інтернет Starlink

Літак авіакомпанії Qatar Airways піднявся в повітря з безкоштовним високошвидкісним інтернетом для пасажирів у рамках нового партнерства…

21 секунда ago

Україну “захопив” антициклон Xelat: чого чекати від погоди у п’ятницю, 25 жовтня

Здається, на Україну вирішив завітати антициклон із трохи химерною назвою Xelat, і, як завжди, синоптики…

5 хв. ago

Чотириденний робочий тиждень: що довів експеримент у Німеччині

У Німеччині завершилося тестування моделі чотириденного робочого тижня, яке тривало з 1 лютого. Так, 50…

9 хв. ago

У Києві шахрай за день ошукав пенсіонерів на 340 тис. грн: діяв за популярною схемою

Київська поліція затримала 31-річного уродженця Одеси, який за один день ошукав двох пенсіонерів у столиці…

9 хв. ago

Юлія Тимошенко засвітилась в МакДональдзі, побачивши відео про Трампа

В мережі Інтернет 24 жовтня опублікували фотографію з Юлією Тимошенко в одеському МакДональдзі. Її помітили в компанії…

17 хв. ago

В Україні стрімко дешевшає капуста: скільки зараз коштує кілограм

В Україні почали знижуватися ціни на капусту. Продукція дешевшає через надлишок, зокрема, овоча середньопізніх сортів, які не…

26 хв. ago