Несподівана фобія Олени Зеленської: перша леді розповіла, чого боїться найбільше

П’ять років тому Володимир Зеленський офіційно став шостим президентом України, а його дружина Олена Зеленська — наймолодшою першою леді в історії незалежної країни. Хоча вона не мала наміру пов’язувати своє життя з політикою, її шляхи змінилися після обрання чоловіка на найвищу державну посаду.

Ще у 2019 році Олена планувала залишатися у тіні, займаючись сценарною роботою, проте обставини склалися інакше. Стати першою леді означало для неї нові виклики та обов’язки, зокрема публічні виступи та участь у численних заходах. Однак не всі знали про її особисті труднощі, такі як фобія, з якою їй довелося боротися.

Чого боїться перша леді України Олена Зеленська

Після обрання Володимира президентом, родина Зеленських прагнула зберегти звичний ритм життя. Спільні заняття спортом залишалися важливою частиною їхнього життя, допомагаючи знімати напругу та заряджатися енергією. Олена любила відвідувати тренажерний зал та басейн разом із чоловіком.

Проте не поділяла його захоплення велоспортом через страх перед велосипедом, який виник після отриманих раніше травм. Вона дуже хотіла хоча б спробувати, але її фобія перед двоколісним засобом виявилась надто сильною.

Як Зеленська справляється зі стресом

Повномасштабна війна, яка почалася у лютому 2022 року, стала новим викликом для Олени Зеленської. Вона повністю занурилася у роботу, спрямовану на підтримку українців, зокрема у сфері психічного та ментального здоров’я. Олена активно ініціює програми навчання фахівців, які допомагають людям переживати психологічні травми війни.

У інтерв’ю для The Village перша леді якось поділилася своїми звичками, які допомагають їй зберігати внутрішню рівновагу. Олена зізналася, що її заспокоюють звичайні побутові справи, такі як прибирання та миття посуду. Вона зазначила, що прибирання допомагає їй “очистити голову”, а мокрі руки під час миття посуду не дозволяють користуватися телефоном, що також сприяє розслабленню.

Ольга Степанова

Recent Posts

Путін подарував Ину “російський” лімузин Aurus із деталями з Південної Кореї (фото)

Сміючись і жартуючи, президент Росії Володимир Путін і лідер Північної Кореї Кім Чен Ин минулого…

31 хв. ago

Стрілянина по-сусідськи: на Одещині чоловіки доводили свою правоту зі зброєю в руках

Стало відомо про чергову перестрілку в Одеській області. Раніше поліція затримала трьох чоловіків, які стріляли у…

34 хв. ago

Де зараз Меланія Трамп? Чому екс-перша леді США зникла з публіки та не підтримує чоловіка

Дружина 45-го президента США Дональда Трампа, 54-річна Меланія Трамп практично "зникла з радарів". Ще на…

35 хв. ago

Розжарить до +35°: на вихідних в Україні влупить сильна спека (карта)

Останні червневі вихідні в Україні будуть дуже спекотними. У суботу на заході країни пройдуть дощі…

52 хв. ago

Мільйони на благоустрій під час війни: у Кривому Розі скандал через траву

У Кривому Розі влада збирається витратити мільйони на благоустрій під час повномасштабної війни. Йдеться про тендери…

55 хв. ago

Легко долає 150 км: США почне виготовляти нові ракети для Himars

Компанія Lockheed Martin випускатиме керовані ракети підвищеної дальності ER GMLRS, які використовують у реактивній системі…

1 годину ago